Novi trendi

Stili so brezčasni, trendi pa zelo vroči

Poglej si, kateri trendi so trenutno najbolj priljubljeni na področju oblikovanja notranjih in zunanjih prostorov. Modno pohištvo, barve in še več.

Klasično razkošje

Svojemu domu podari klasičen in brezčasen pridih v obliki klasičnega razkošja. Odkrij ta čudoviti trend ter poišči popolno pohištvo in dodatke za svoj dom.

Nakupuj klasično razkošno pohištvokeyboard_arrow_right

Trendovski mediteranski dom

Oblikuj čudovit in sproščujoč prostor v mediteranskem slogu! Preberi vse, kar moraš vedeti o tem slogu in poišči pravo pohištvo za svoj mediteranski dom!  

Odkrij večkeyboard_arrow_right

Oglej si mediteransko pohištvo keyboard_arrow_right

Trendovski mini mestni balkon

Mini balkon ponuja ogromen potencial! Oglej si neverjetne ideje in rešitve za ustvarjanje sanjskega in uporabnega mestnega balkona.

Odkrij večkeyboard_arrow_right

Nakupuj pohištvo za balkonkeyboard_arrow_right

Udobno vrtno pohištvo iz ratana

Tvoj vrt je lahko odlična počitniška destinacija! Oglej si naše vrtno pohištvo in dodatke iz ratana ter ustvari svoj sanjski raj!  

Večkeyboard_arrow_right

Nakupuj vrtno pohištvo iz ratana  keyboard_arrow_right

Več trendov

   

Spoznaj najbolj vroče trende na področju notranjega oblikovanja za leto 2022

Trendi na področju notranjega oblikovanja ti bodo pomagali razumeti dekor za dom. Uravnotežen dom sledi določenemu stilu, trendi pa predstavljajo tisto češnjo na vrhu smetane. Ti trendi omogočajo uporabo različnih poudarkov, da bodo prostori resnično tvoji. Odkrij naše nasvete in trike, ideje za oblikovanje notranjih prostorov in vse drugo, povezano s trendi na področju notranjega oblikovanja za leto 2022!

Poišči navdih v najnovejših trendih

Če za prenovo potrebuješ nekaj napotkov, si oglej štiri najbolj priljubljene trende na področju notranjega oblikovanja, ki jih ne smeš prezreti. Ustvari eklektično dnevno sobo , v kateri boš začutil/-a kreativnost in navdih. Poudari toplino in prijetnost spalnice s pomočjo pletenega pohištva in ratana.

Majhne podrobnosti so tiste, ki naredijo veliko razliko. Oglej si trend zlatih poudarkov, ki se odlično obnese v jedilnici. Žameta najbrž ni treba posebej predstavljati. Trendi za oblikovanje notranjih prostorov v letu 2022 te bodo še bolj navdušili nad prenovo doma.

Te trende lahko izkoristiš tudi za prenovo svojega vrta, dvorišča ali balkona. Razmisli o različnih materialih, oblikah pohištva in dekoracijah, ki bodo ustvarile čudovite zunanje prostore. Želiš vrtni bar, vendar ne poznaš trenutnih trendov? Tukaj lahko najdeš najboljše zunanje pohištvo in nasvete za oblikovanje prostorov. Ratan je zelo priljubljen, ampak katere ideje se najbolje obnesejo pri opremljanju z ratanom? Naj te navdušimo nad oblikovanjem čudovitega zunanjega prostora.

Navdih za oblikovanje sanjskega doma

V našem inspiracijskem kotičku lahko najdeš odlične napotke za prenovo doma. Odkrij najbolj priljubljene stile na področju notranjega oblikovanja ter uresniči svoje ideje. Osredotočeni smo na stile in trende za oblikovanje notranjih prostorov, pohištvo za vsak prostor, materiale in barve. Začni zdaj ter računaj na vidaXL, ki ti bo v pomoč pri opremljanju doma!