Novi trendi

Stili so brezčasni, trendi pa zelo vroči

Poglej si, kateri trendi so trenutno najbolj priljubljeni na področju oblikovanja notranjih in zunanjih prostorov. Modno pohištvo, barve in še več.

Trendovski in spokojen vrt

Podaj se na nepozabno avanturo ter ustvari svoj sanjski vrt, kjer vsaka rastlina ali kos dekorja odraža tvojo edinstveno osebnost!

Odkrij večkeyboard_arrow_right

Nakupi izdelke za spokojen vrtkeyboard_arrow_right

Trendovski vrtni dekor

Podaj se na pot samoizražanja z dekorjem za vrt, ki je prilagojen tvojim potrebam in življenjskemu slogu.

Odkrij večkeyboard_arrow_right

Nakupi dekor za vrtkeyboard_arrow_right

Notranji prostori s pridihom narave

Odkrij uravnoteženo kombinacijo narave in dizajna v notranjih prostorih s pridihom narave

Nakupi izdelke s pridihom naravekeyboard_arrow_right

Trend sodobnih in barvitih notranjih prostorov

Sprejmi živahne odtenke, igrive dizajne ter sodobne in barvite trende za elegantno preobrazbo notranjih prostorov!

Odkrij večkeyboard_arrow_right

Nakupi izdelke za sodobne in barvite notranje prostorekeyboard_arrow_right

Več trendov

Več navdiha


 

Iz naše trgovine v tvoj dom - pridruži se galeriji #sharemevidaXL!

Pridobi navdih na vidaXL!

Želiš ustvariti svoj sanjski dom? Poleg široke palete izdelkov, med katerimi lahko izbiraš, potrebuješ tudi nekaj navdiha za dom in vrt. Ta navdihujoči prostor smo ustvarili zato, da te popeljemo skozi najbolj znane stile notranjega oblikovanja in čudovite trenutne trende.

Spreminjanje hiše v dom pomeni praznovanje tvoje edinstvene osebnosti v vsakem detajlu. Vabimo te, da skupaj z nami najdeš navdih in raziščeš neverjetne stile notranjega oblikovanja. Zaljubi se v minimalistično lepoto skandinavskega in sodobnega stila ali pa dodaj malo drznega pridiha z industrijskim videzom. Spoznaj podeželski stil notranjega oblikovanja, ki je nepozaben s svojimi rustikalnimi poudarki. Kaj pa ljubki boemski in retro stil? Oglej si jih!


#sharemevidaXL: naši izdelki, vaš dizajn

Resnica je, da navdih za dom črpamo iz resničnih domov in ljudi, ki v svoj prostor vključujejo naše rešitve in nasvete za opremljanje. To pomeni, da so naše stranke junaki, ki nas navdihujejo. Resnično cenimo, da z nami delijo svoje domove. To je odličen vir navdiha za dom in vrt.

Posledično smo ustvarili prostor, kjer se združujejo vsi stili in trendi na področju notranjega oblikovanja, stranke pa so v središču pozornosti. Obišči našo stran #sharemevidaXL, ki je namenjena našim strankam in njihovemu ustvarjalnemu duhu, ter se navduši nad kreacijami naših strank. Tukaj lahko najdeš ogromno različnih izdelkov v pravih domovih. Tako lahko vidiš, kako se prilegajo tvojemu dekorju in dobiš navdih! Želiš, da te predstavimo?Tukaj si oglej pogoje!


Prijavi se na navdihujoče novice

Ali veš, da lahko najboljši navdih za notranje prostore dobiš v občasnih e-sporočilih? Predstavljamo: naše navdihujoče novice! Prijavi se in poslali ti bomo naše uporabne novice. V naših novicah lahko najdeš vse, od navdiha za dom in vrt do idej za okrasitev in različnih kolekcij stvari, ki jih potrebuje vsak dom.

Tako lahko med prvimi izveš za nove vznemirljive trende in priljubljene stile oblikovanja. Novice uporabi kot vir navdiha za svoje domače projekte! Naroči se na naše navdihujoče novice in se pridruži skupnosti vidaXL!