Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Pohištvo  (339)
Mize  (339)

Nočne omarice

Prikazano: 1-48 od 339

Visoka kakovost nočnih omaric

Nočne omarice so nepogrešljive v spalnici! So kraj za vašo najljubšo knjigo, budilko ali celo lepo svetilko. Ko izberete nočno omarico z vrati, boste ustvarili več prostora za shranjevanje in zmanjšali nered v spalnici. V vidaXL boste našli čudovito paleto visoko kakovostnih nočnih omaric, od lepih enojnih enot do čudovitih kompletov omaric.

Nepogrešljivo v spalnici; nočna omarica

Ne da bi pri tem opazili, ponavadi postavljamo široko paleto izdelkov na naše nočne omarice. V večini spalnic boste našli svetilko in še kako pomembno budilko. Nekateri bodo dodali očala, kozarec vode in knjigo ali revijo. Nočno omarica je odlična rešitev za shranjevanje vsakdanjih predmetov na dosegu roke, ko smo že v postelji. Pri nakupovanju za novo nočno omarico je odlična ideja, da razmislite o dekorju vaše spalnice. Razmislite na primer o materialu in barvi vaše postelje? Tukaj v vidaXL imamo izvrstno paleto nevtralnih in lesenih nočnih omaric, ki bodo odlično izgledale v vsaki spalnici. 

Rešitve za manjše spalnice

Če imate majhno spalnico z omejenim prostorom, morda ne bo mogoče postaviti nočne omarice poleg postelje.  V takih primerih predlagamo majhno polico, na katero lahko postavite majhno svetilko in budilko.

Združevanje nočnih omaric s posteljo

V nekaterih primerih boste kupili posteljo in nočne omarice kot komplet. Prav tako jih je mogoče kupiti ločeno, kar vam omogoča, da ustvarite zabavne kombinacije barv.

Prikaži več