24/7 ponudbe
Brezplačna dostava vseh izdelkov
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Pohištvo  (681)
Stoli  (681)
Barski stoli  (681)

Barski stoli

Prikazano: 1-48 od 681
  • ...

Barviti barski stoli

Ko imate barsko mizo, vgrajen bar ali prostor na vašem kuhinjskem pultu, so barski stolčki zelo primerni in čudovit dodatek v prostor. Barski stoli se razlikujejo od običajnih stolov, saj so višji in ponavadi imajo naslonjalo, kar zagotavlja udobje, kadar jih redno uporabljate. Tukaj v vidaXL lahko najdete lep izbor barskih stolov, v svežih barvah, z ali brez naslonjala za hrbet in roke. Svetli barvasti barski stoli gredo res dobro z nevtralno barsko mizo!

Udobni barski stoli za vsako notranjost

Tukaj v vidaXL, boste našli fantastično izbiro barskih stolov v različnih stilih. Raznolikost barv in modelov, ki so na voljo, zagotavlja, da boste našli odličen barski stol za vsako notranjost. Od barvnih stolov z dvigovanje na plin do bolj klasičnih oblik, z ali brez naslonjala za hrbet in roke, res imamo vse! Če želite imeti možnost, da svoje postavite pod put, oblikovanje z nasloni za roke morda ni najboljša možnost za vas. Poleg čudovite palete barv in modelov, imamo tudi osupljiv izbor materialov, na primer lepih tkanin, lesa in umetnega usnja.

Dodaten prostor za sedenje za vašo družbo

Ali imate vedno več ljudi na večerji, zabavate gostov ali imate praznovanje? Če je tako, bodo barski stoli ne samo videti super, ampak tudi zelo primerna oblika dodatnega sedeža. Ker je večina barskih stolov je nastavljiva po višini, vaši obiskovalci lahko sedijo na (približno) enaki ravni kot ljudje, ki sedijo na drugih stolih in kavču.

Kupite eno barski stol ali celoten komplet

Set barskih stolov je bistvenega pomena, če imate barsko mizo. Če potrebujete barske stole za kuhinjski pult ali majhno mizo, boste morda morali izbrati samo eno sto ali set dveh. Z neverjetno izbiro barskih stolov, ki jih ponujamo, so možnosti neskončne!

Prikaži več