Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Pohištvo  (337)
Police  (337)

Stenske police

Imejte svoje drobnarije organizirane na stenskih policah

Če imate veliko dodatkov in niste prepričani, kam bi jih postavili, so stenske police fantastična rešitev. Te police so na voljo v vseh oblikah in velikostih ter se lahko namestijo za kavčem ali na prazno steno. Z združevanjem opreme ustvarite uniformo notranjost. Tukaj v vidaXL ponujamo čudovito paleto rešitev s policami, na katere lahko z veseljem razstavite svoje najbolj cenjene predmete.

Lepe stenske police z dovolj prostora za shranjevanje

Stenske police so na voljo v neverjetnem številu oblik in velikosti. Izberete lahko ozko polico za okvire fotografij in sveče ali nekaj širšega za CD-je in DVD-je. Zakaj ne bi izbrali ene od kockastih polic vidaXL za namestitev v prostoru in ustvarili resnično osrednjo točko? Lahko postavite kocke ali jih zložite, hkrati pa ustvarite prostor za prikaz zelo priljubljenih stvari!

Izberite prave dimenzije

Če želite kupiti plavajočo polico, je pomembno, da se predčasno odločite, kje jo želite namestiti. Prav tako se prepričajte, da upoštevate globino police. Če je globoka polica nameščena na napačni višini, se lahko ljudje zaletijo v njo.

Različni materiali

Večina stenskih polic, ki jih vidite, so lesene, pravt tako pa lahko tudi steklena polica izgleda dobro. Če želite res poudariti polico, izberite plavajočo polico. Te so montirane brez vidnih nosilcev za fantastičen in eleganten videz. 

Prikaži več