Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Pisalne mize

Ustvarite primerno delovno mesto s pravo pisalno mizo

Pisarniški ali delovni prostor mora izpolnjevati nekaj pomembnih meril. Imeti morate dovolj prostora za vašo popolno pisalno mizo, udoben pisarniški stol in toliko omaric, kot jih potrebujete, da ustrezajo vašim potrebam. Ko udobno sedite, je verjetno, da boste veliko bolj produktivni. Tukaj v vidaXL imamo fantastično paleto mize, ki bo zagotovo ustrezala vašim potrebam na domu, pa tudi mize, ki bi se popolnoma prilegale v otroško sobo.

Mize za računalnike

Poleg pisalne površine in morda nekaj predalov, lahko najdete tudi številne posebne računalniške pisalne miz tukaj v vidaXL. Te računalniške mize imajo prostorno namizje in police z drsenjem za vašo tipkovnico. Ker je namizje miza zelo široko, boste imeli dovolj prostora za hrambo papirja in pisalne potrebščine.

Izberite ustrezno pisalno mizo

Če iščete novo pisarniško mizo, je nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati. Za kakšen namen jo boste najbolj uporabljali? Če nameravate postaviti računalnik ali prenosni računalnik na njo, mora biti dovolj preostalega prostora za papirje in druge pisarniške potrebščine. Ali se pisalna miza prilagaja sobi? Če potrebujete veliko mizo, lahko pa je težava talna površina, bi lahko bila za vas idealna rešitev vogalna miza. Pravilno postavite vsašo pisalno mizo. Pravilna delovna drža je izredno pomembna, da se izognemo seva poškodbam.

Dodatni prostor za shranjevanje s predali

Ali lahko v pisarni uporabljate še nekaj prostora za shranjevanje? Namestitev majhne omare za predale pod vašo mizo bi bila idealna rešitev. To prihrani prostor in ohranja vaše pomembne dokumente v redu, medtem ko jih imate na priročni lokaciji. Prepričajte se, da upoštevate višino omarice in kateri material ali barvo lahko izberete. Na vidaXL boste našli tudi več pisalnih miz z vgrajenimi predalčki.

Prikaži več