Splošni pogoji za #sharemevidaXL

Lep pozdrav,😊  

Sem smo vas preusmerili, ker nam je resnično všeč vaša vsebina ter;

vidaXL in povezana podjetja (v nadaljnjem besedilu vidaXL);

prosi/-jo za dovoljenje za distribucijo vaše avdio-vizualne vsebine (v nadaljevanju: delo) na (inter alia) naših spletnih straneh, naših družbenih omrežjih, kot so Instagram, Facebook in Pinterest (v nadaljevanju: računi), v promocijskih e-sporočilih in oglasih ter vseh drugih tržnih, promocijskih in oglaševalnih iniciativah.

Dajemo vam priložnost, da svoje delo oglašujete na naših spletnih straneh in računih. Iz tega razloga potrebujemo vaše izrecno soglasje za celovito uporabo dela, kot sledi, in za komercialno uporabo.

 1. Potrjujete, da ste:
  1. Polnoletna fizična oseba;
  2. Uporabnik, lastnik, najemnik ali kar koli drugega, kar vam omogoča prenos; in,
  3. Originalni avtor dela, ki ga delite.
 2. Brez poseganja v poglavje VII, se z dodajanjem oznake #sharemevidaxl svoji vsebini, strinjate s temi splošnimi pogoji in; se brezplačno odpovedujete svoji pravici do prejemanja kakršnega koli nadomestila od vidaXL zaradi tega dejanja; brez ozemeljske omejitve, torej za ves svet; nepreklicno, zato dovoljenja ni mogoče preklicati ali odpovedati pod nobenim pogojem, razen v skladu z določbo VII v sporazumu; trajno, torej za nedoločen čas; ne izključno, tako da lahko izkoriščate isto delo in dovolite druge licence; prenosljivo in pod licencirano; za:
 1. uporabo, reproduciranje, distribuiranje, javno prikazovanje, javno izvajanje, razstavljanje ali drugačno izkoriščanje dela, v celoti ali delno, na vsakem od naših spletnih mest, naših računov in na vseh drugih medijskih kanalih, vključno z našimi novicami in tiskanimi mediji, kot določimo po lastni presoji. To izrecno vključuje vse znane in neznane oblike internetnih ponudb;

 1. pooblastilo drugim, da uporabljajo, reproducirajo, distribuirajo, javno prikazujejo, javno izvajajo, razstavljajo ali drugače izkoriščajo delo, v celoti ali delno, na vsakem od naših spletnih mest, naših računov in na vseh drugih medijskih kanalih, vključno z našimi novicami in tiskanimi mediji, brez vašega soglasja:

 1. spreminjanje, urejanje, prevajanje, shranjevanje, vključevanje v kolektivna dela ali ustvarjanje izpeljanih del v celoti ali delno brez vašega soglasja.

 1. Poleg tega z dodajanjem oznake #sharemevidaxl svoji vsebini na Instagramu potrjujete, da uporaba vašega dela ne krši nobenih osebnih pravic tretjih oseb. Če so v vašem delu predstavljene tretje osebe, potrjujete, da se strinjajo s trenutno licenco za vaše delo.
 2. V primeru kakršnih koli kršitev avtorskih in osebnih pravic je treba čim prej obvestiti vidaXL, da se zagotovi možnost sprejemanja ustreznih ukrepov za ublažitev obstoječe ali potencialne škode in pritožb. vidaXL v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli kršitev situacij iz poglavja I, II in III v teh splošnih pogojih.
 3. Za uporabo in distribucijo vašega dela na naših računih lahko obdelujemo potrebne osebne podatke, to pomeni vaše avdio-vizualne vsebine označene z oznako ali znamko vidaXL, ime vašega računa in izjemoma druge podatke, ki jih imate morda objavljene na družbenih omrežjih (npr. vaš e-mail naslov), da vam lahko pripišemo priznanje za vaše delo. Imate pravico zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, zahtevati njihov popravek, izbris ali omejitev obdelave, nasprotovati z uporabo in umakniti svojo privolitev. Te pravice lahko izkoristite tako, da stopite v stik z webservice@vidaxl.si. Več informacij lahko najdete na Politika zasebnosti in izjava o piškotkih.

 1. Strinjate se z vsemi pogoji, kateri se nam zdijo najbolj primerni za vidaXL, da vam lahko podeli priznanje za vaše delo in potrjujete, da vam nismo dolžni dajati zaslug na kakršen koli poseben način.

 1. Katera koli stranka lahko odpove to pogodbo v pisni ali elektronski obliki z odpovednim rokom dveh tednov. V tem primeru nas morate obvestiti tako, da nam pošljete e-sporočilo na social.media@vidaxl.com. Če izkoristite to pravico za prekinitev licence, vidaXL v prihodnosti ne sme uporabljati vašega dela. To ne bo vplivalo na že objavljeno delo / kampanje, le-to ne bo spremenjeno / izbrisano, saj tega nimate pravice zahtevati.

 1. Spletno mesto vidaXL, računi družbenih medijev, blagovne znamke, logotipi itd. so zaščiteni z zakonom o intelektualni lastnini. Potrjujete in se strinjate, da ne pridobite nobenih pravic intelektualne lastnine v zvezi z zgoraj navedenim in kakršno koli povezano vsebino.

 1. Vsaka sprememba ali dopolnitev te pogodbe mora biti napisana v pisni ali elektronski obliki. Če posamezna določba te pogodbe ali njen del postane ali postanejo neveljavni, to ne razveljavi preostalih določb pogodbe. V obsegu, v katerem je dovoljena izbira pristojnega prava, ta sporazum urejajo izključno zakoni Generalnih držav Nizozemske.

Najlepša hvala,

Ekipa vidaXL