Poišči mir v svojem zunanjem kotičku in ustvari spokojen vrt. Oglej si, kako oblikovati čudovit prostor za pobeg od vsakodnevnega življenja.

 

3 razlogi, da se zaljubiš v spokojen vrt

Naj ti pokažemo, kako preprosto lahko poskrbiš za še boljše preživljanje časa na prostem. Naši nasveti ti bodo pomagali odkriti skrito lepoto tvojega vrta.


@krusia_domatorka

Elegantno opremi svojo oazo

1 / 3

Z našimi udobnimi ležalniki in čudovitimi jedilnimi garniturami lahko svoj vrt spremeniš v elegantno zatočišče. Sprosti se in uživaj na svežem zraku!

@grzesiowydom

Dekor, ki naredi razliko

2 / 3

Naj tvoj vrt zapleše v barvah, sijaju in miru. Odkrij naše živahne preproge, blazine s teksturo in utripajoče lučke!

@helene_mara

Zen faktor

3 / 3

Zen vzdušje je ključni element tvojega vrtnega zatočišča. Če želiš spodbuditi počasen način življenja, se odloči za umetne rastline, senčnik ali celo pomirjujočo fontano.

 

Nepogrešljivi izdelki za tvoj zen vrt

Prenovi svojo vrtno oazo z našimi stilskimi izdelki! Izbiraj med elegantnimi fontanami, udobnimi sedeži, jedilnimi garniturami in kul dodatki za ustvarjanje udobnega in trendovskega zunanjega prostora.


V trendu
+ 13 možnosti
27.99 €

Vključno z DDV

12,67 € /m²


 

5 najboljših nasvetov za tvoj spokojen vrt

  1. Izberi udobne in zabavne sedeže: odloči se za mehke blazine ali udobne viseče mreže za ustvarjanje kotičkov za sproščanje na svojem vrtu.
  2. Naravno: izberi pohištvo iz lesa ali ratana, ki se zlije z naravo in ustvarja pomirjeno vzdušje.
  3. Pametno izkoristi pohištvo: zunanje kose razporedi v raznolike postavitve za različne aktivnosti, od družabnih srečanj do uživanja v mirnih trenutkih.
  4. Ustvari senco: dodaj pergole, senčnike ali šotore za zagotavljanje sence, da lahko na vrtu uživaš cel dan.
  5. Personalizacija: dodaj edinstveni slog z okrasnimi blazinami, odejami ali zunanjimi preprogami v prijetnih barvah ter ustvari zen vzdušje v svojem vrtnem zatočišču.

 

Pridobi navdih v spokojnih vrtovih naših strank

Igrivi vrtni dodatki za tvoj zen prostor

 

Poišči več navdiha