Boemski stil notranjih prostorov

Barviti in eklektični notranji prostori z osebnim pridihom

 

Boemski notranji prostori vam bodo dali občutek, da ste na počitnicah v lastnem domu. Ta stil notranjih prostorov je poln živahnih barv, naravnih materialov, tekstur in drznih vzorcev. To je idealen stil za kombiniranje vseh spominkov, ki ste jih zbrali na svojih potovanjih. Če ne želite omejevati svoje kreativnosti je boemski stil prava izbira!

 

Oglejte si vse boemske izdelke

 

Živahne barve in drzni vzorci

Barve in vzorci so pomemben del boemskih notranjih prostorov. Boemski stil je eklektičen stil, v katerem vse paše skupaj. Ne bojte se nepričakovanih kombinacij! Zemeljske barve se pogosto kombinirajo z barvami nakita in živahno obarvanih kovin. Svojo osebnost lahko izrazite s tapetami z drznim potiskom, preprogami, vzglavniki in odejami. Če želite, da bodo vaši prostori resnično boemski, se odločite za tapete v dnevni sobi ali spalnici.

 


 

 

 

Boemsko pohištvo in dodatki

Tudi dva boemska prostora nista enaka. To je popoln stil za ustvarjanje edinstvenosti. Boemsko pohištvo je izdelano iz naravnih materialov, kot so ratan, bambus, pletenina, juta, sisal in recikliran les. Ta stil vam omogoča, da ponovno doživite svoja potovanja in vse spominke razstavite na prijetni omarici ali mizici.

 

 

Oglejte si vse boemske izdelke

 

 

 

Oglejte si vse stile za 2022