Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Pohištvo  (275)

Električni masažni stoli

Prikazano: 1-48 od 275

Čudoviti in udobni masažni stoli

Če imate pogosto bolečine v mišicah, bo masažni stol hitro postal vaš najljubši kos pohištva. Ko razmišljate o električnih masažah stolih vam verjetno pride na pamet ogromen stol z veliko gumbi in žicami. Tukaj v vidaXL, smo prepričani, da boste ste presenečeni nad elegantnimi in subtilnimi oblikami, katere vam s ponosom ponujamo. Ti stoli so narejeni iz (umetnega) usnja in so opremljeni s priročnim daljinskim upravljalnikom. Izberite ustrezen program in se pustite počitku!

Izbira pravega masažnega stola

Ob nakupu masažnega stola morate imeti v mislih nekaj stvari. Najprej in predvsem, mora biti udoben, tako da imejte v mislih globino sedeža. Ko naslonjalo za noge ni razširjeno, bi morali biti sposobni postaviti obe nogi ravno na tla. Hrbtno naslonjalo je nastavljivo, prav tako pa naj bo udoben sedež, ko je v pokončnem položaju. Končno se ti stoli razlikujejo glede na število funkcij, ki jih imajo, zato vam je odvisno, koliko jih želite.

Različni modeli

Masažni stoli so na voljo v različnih modelih. Lahko izberete sedež brez ali z naslonjalom za roke. Za dodatno udobje so nekateri stoli opremljeni tudi z podlogo za noge, ki je bodisi ločena ali pritrjena na stol. Ponoči se lahko popolnoma sprostite, medtem ko gledate televizijo. Pravi električni masažni stol je opremljen z nasloni za noge, tako da si lahko masirate tudi noge.

Prikaži več