24/7 ponudbe
Brezplačna dostava vseh izdelkov
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Stojala za vino

Stojala za vino za prave poznavalce vine

Ne glede na to ali ste ljubitelj ali poznavalec vina, stojalo za vino je nepogrešljiv dodatek za dom. Shranite in razkazujte svoje najboljše steklenice vina v dnevni sobi ali pa postavite nekaj stojal za vino v klet ali garažo, kjer bodo steklenice ostale prijetno hladne. Stojala za vino so odlična za shranjevanje vina, saj so steklenice v njih shranjene vodoravno, da zamašek ostane vlažen, kar pomeni, da boste lahko v vinu uživali tudi čez nekaj let. vidaXL ima na voljo stojala za vino v različnih oblikah. Najmanjše ponuja prostor za 8 steklenic, največje stojalo za vino pa lahko shrani 108 vinskih steklenic.

Stojala za vino vseh oblik in velikosti

Pri izbiri stojala za vino je izbor skoraj neskončen. Če želite, lahko shranite samo del svoje zbirke, kljub temu pa so na voljo tudi velika stojala za več kot sto steklenic. Pri izbiri materiala vedite, da ima leseno stojalo za vino bolj klasičen videz, kovinska stojala za vino pa se odlično podajo v sodobno opremljene notranje prostore. Kovinska stojala za vino so bolj elegantna in dekorativno oblikovana.

Najboljši prostor za stojalo za vino

Idealen prostor za shranjevanje vina je suh prostor, v katerem je temperatura ves čas enakomerna. Če boste stojalo za vino postavili v kuhinjo ali dnevno sobo, bo dobra steklenica vašega najljubšega vina vedno na dosegu. Vino se pogosto shranjuje tudi v garaži ali kleti. Ta dva prostora sta temna in hladna, kar je popolno za shranjevanje vaših dragocenih steklenic vina. Pred odpiranjem steklenice se vedno prepričajte, da je vino primerne temperature za serviranje.

Prikaži več