Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Pohištvo  (890)
Kavči  (890)

Kavči

Prikazano: 1-48 od 890
  • ...

Udobne zofe pri vidaXL

Dnevna soba brez kavč je kot hotdog brez klobase ... popolnoma nesprejemljivo! Kavč postane osrednja točka prostora in povezuje vse drugo pohištvo v prostoru skupaj. Dodajte nekaj čudovitih novih stolov in lepo preprogo. Preden veste, ste končali! Če iščete udoben kavč, je to res mesto za vas. V njej boste našli več kvalitetnih kotnih kavčev, fantastičnih raztegljivih kavčev in neverjetnih dveh ali treh sedežnih kavčev, vse to v vidaXL.

Izbira prave zofe

Izbor novega kavča je pogosto izziv. Obstaja toliko možnosti iz katerih lahko izbirate. Prvič, upoštevajte obliko kavč. Izbirate lahko med dvema ali tremi sedeži, vendar je v teh dneh tudi zelo priljubljen kotni kavč. Z vogalnim kavčem ni nujno, da bi poleg tega novega kosa pohištva dodali stol, saj ima kavč že veliko sedežev. Tudi zofe so narejene iz veliko različnih materialov. Kaj izberete je odvisno od osebnih želja. Usnjeni kavč lahko izgleda zelo razkošno, vendar se nekaterim ljudem morda zdi hladno. Nazadnje, upoštevajte meritve vašega kavča. Izberi lepo mesto v dnevni sobi in natančno izmerite, koliko je prostora. Želimo vam veliko sreče, vendar smo prepričani, da boste sprejeli pravo odločitev!

Izbiranje prave dekoracije

Zdaj ste izbrali kavč, je čas, da okrasitev. To lahko zveni čudno, vendar lahko nekaj vzglavniki ali dekorativnimi pleteninami naredi kavč še lepši. Kavč v nevtralni barvi se lahko oživi z nekaj barvnimi blazinami z ali brez tiska. Topla pletenica nad naslonom za roke je zelo čudovita, vendar je tudi odličen dodatek, ko je ponoči hladno. Zabavajte se z okraševanjem, tukaj v vidaXL!

Prikaži več