Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Dekoracija za okna

Prikazano: 1-48 od 972
  • ...

Različna senčila za okna

Če bi radi svojemu domu podarili malo več zasebnosti, vendar ne marate zaves, so senčila za okna odlična rešitev. Velika prednost senčil za okna je, da se jih lahko čez dan na preprost način zvije, da ne bodo zastirala svetlobe. S tem dodatkom za okno se lahko odločite koliko zunanjega sveta želite videti ter na preprost način regulirate dostop sončne svetlobe v prostor. Pri vidaXL boste našli čudovit nabor senčil za okna in žaluzij v prijetnih barvah in oblikah.

Običajna senčila in senčila za zatemnitev okna

Če želite svojo spalnico okrasiti s senčili za okna, so senčila za zatemnitev odlična izbira, ki jo morate imeti v mislih! Ta čudovita senčila imajo poseben sloj, ki popolnoma blokira svetlobo, ki prihaja od zunaj. Tako bo spalnica ostala prijetno temna. Senčila za zatemnitev okna so primerna tudi za vašo dnevno sobo. Ko bo sonce sijalo zelo močno boste lahko svoja okna zatemnili in tako ohranili prijetno hladno hišo.

Senčila za okna s potiskom in brez

Pri vidaXL ponujamo izjemen nabor žaluzij in senčil za okna, ki so na voljo v različnih vzorcih in barvah. V današnjih časih so zelo popularna dvojna senčila. Ta senčila imajo temne in prosojne trakove. Ko boste senčilo spustili dol, boste lahko uredili trakove, kar vam bo omogočilo nadzor nad količino svetlobe, ki vstopa v prostor. Pravilna izbira senčila za okna bo ustvarila pomirjujoče vzdušje v prostoru, barvita površina na steni pa lahko resnično poživi vsako sobo.

Prikaži več