Kuhinja - kategorije


Pripravljeni na prenovo kuhinje? Izkoristi naše nasvete za kuhinjsko pohištvo Ne glede na to, ali iščeš celoten komplet kuhinjskega pohištva ali le nekaj osnovnih kuhinjskih pripomočkov, imamo nekaj za vsakogar. Toda katero kuhinjsko pohištvo je najbolj primerno zate? Oglej si naše ideje za kuhinjsko pohištvo. Z našo kuhinjsko opremo in dekorjem lahko svojo kuhinjo poneseš na višjo raven! Začni kuhati in ustvari svojo sanjsko kuhinjo.Zbirka izdelkov za kuhinjo


Pripravljeni na ustvarjanje kuhinje, ki je elegantna in funkcionalna? Oglej si našo zbirko izdelkov za kuhinjo, ki ti bodo zagotovo všeč! Začni z izrazitim kosom, kot je kul pomivalno korito and build around it with kuhinjskimi pripomočki ali posodo. Če se počutiš ustvarjalno, lahko izdelaš lastno kuhinjsko mizo. Lahko uporabiš tudi reciklirane materiale za ustvarjanje okolju prijaznega pridiha. Dodaj svoj osebni pridih v obliki zabavnih kuhinjskih predmetov, kot so pisane kuhinjske krpe ali solnice.

Kuhinjska pomivalna korita


Različni kuhinjski predmeti


Sestavite svojo mizo


Obnovljeni materiali

Poletna razprodaja
132.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
+ 1 možnosti
413.99 €

Vključno z DDV

198.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
+ 3 možnosti
228.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
+ 3 možnosti
195.99 €

Vključno z DDV


Nasveti in ideje za opremljanje kuhinje


S pravim navdihom za kuhinjsko pohištvo lahko doživiš izjemno kuharsko izkušnjo! Dobra novica: imamo kul nasvete in čudovite ideje za kuhinjo. Oglej si na primer naše nakupovalne vodiče, za kuhinjsko pohištvo. Tako bo lažje razumeti, kako kupiti pravo kuhinjsko mizo, stole ali klopi. Oglej si našo zbirko stilov notranjega oblikovanja, ki ti bodo v pomoč pri opremljanju.

Stili notranjega oblikovanja

Poiščite svoj najljubši slog notranjega oblikovanja in kupite predmete, ki se ujemajo z vsakim slogom. Še danes spremenite svoj dom v dom!

Preberi večkeyboard_arrow_right

Odločni nasveti za nakup prave jedilne garniture

Vsi smo precej zaposleni, zato se včasih težko dobimo na različnih srečanjih. Kljub temu je uživanje v družinskih obrokih brezčasna tradicija.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Kako izbrati jedilno mizo

Jedilna miza je središče bivalnih prostorov, zato je treba o nakupu ali zamenjavi nove jedilne mize dobro premisliti.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Nasveti za nakup jedilne klopi – namigi za nakup idealne klopi

Ali želiš ustvariti popolno jedilnico za uživanje z ljubljenimi? Iskanje sedišč ni preprosta naloga.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Nakup barskega stolčka – uporabni nasveti

Popolni barski stoli so udobni in se ujemajo z vašo notranjostjo.

Preberi večkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Zelo smo veseli, ko vidimo, da naše stranke z našimi izdelki ustvarjajo čudovite prostore ter jih delijo pod #sharemevidaXL. Ustvarjalnost naših strank je resnično navdihujoča, od osupljivih vrtov do udobnih notranjih prostorov. Tudi ti se lahko pridružiš naši skupnosti ter deliš svoje kreacije vidaXL. Ohranimo našo strast do lepih in udobnih bivalnih prostorov ter drug drugega navdihnimo k ustvarjanju še bolj neverjetnih dizajnov!

Odkrijte vse