Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.25 / 5 (341 ocen)

Športna oprema

Prikazano: 1-48 od 623
  • ...

Športna oprema pri vidaXL

Ali ste športni navdušenec ali pa samo začetnik na področju športa? Pri vidaXL vam želimo ponuditi kar najboljše produkte za vse, ne glede na to ali že imate six pack ali šele delate na njem. Znani smo po svoji široki ponudbi za različne športe. Mislimo na vse športnike. Kupite lahko konjske ovratnice, pikado, fitnes naprave in potapljaške obleke, v naši spletni trgovini. Zaradi naših privlačnih cen, vam ne bo škodilo, če preizkusite našo športno opremo. Če vam nek šport ni všeč, lahko enostavno zamenjate šport, ne da bi pri tem porabili veliko denarja.

Začnite telovaditi z našo športno opremo

Telovadba je zdrava! Vendar je ni vedno lahko enostavno izvajati. Ko delate poln delavnik, vačasih enostavno pozabite na telovadbo. Za tiste, ki imate manj prostega časa, imamo za vas posebno praktično opremo, kot naprimer mini domači tranžer. Telovadite lahko tudi za vašo pisalno mizo, doma ali v službi. Ko želite bolj sproščujočo vadbo joge, doma ali v studiu, boste pri vidaXL našli različne podlage za jogo. Svojerezultate lahko merite z našimi športnimi zapestnicami in urami.

Šprtna oprema in igre

Telovadba ni samo zdrava, ampak tudi dobra za sprostitev. Ne samo da imamo fitnes naprave, najdete lahko različne zabavne izdelke za šport ki so manj utrujajoči. Vrzite nekaj pikado puščic ali pa izzovite svoje prijatelje in družino v igri biljarda ali ročnega hokeja! Oglejte si našo popolno ponudbo pri vidaXL.si.

Prikaži več