vidaXL kode za popust

Prihranite denar z vidaXL kodami za popust, ki jih lahko najdete na tej strani. Ne pozabite se naročiti na naše novice ter preveriti naših dnevnih in tedenskih ponudb.

Veselo nakupovanje!

 

Izkoristi 10 % popust na pohištvo in dekor ob nakupu 2 izdelkov>

 s kodo: RAZPRODAJA10

 

*Uporabi kodo kupona RAZPRODAJA10 in pridobi 10 % popust ob nakupu 2 izdelkov ali več, brez minimalne vrednosti naročila.

Ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi.

Velja od:   2022-1-12

Velja do:   2022-2-8

 

vidaXL kode za popuste in posebne ponudbe 

Pri vidaXL zelo cenimo dobro ceno. Bodite pozorni na vidaXL kode za popust, ki jih lahko najdete na tej strani, da bodo naše že tako nizke cene še bolj privlačne. Kode za popust redno posodabljamo. Na ta način vam zagotavljamo najnižje cene različnih izdelkov, kot so pohištvo, vrtni šotori, ograje in športna oprema. Te strani si ne pozabiti ogledati na Črni petek, saj boste tukaj našli vse prave kode kuponov!

Dostava je pri vidaXL vedno brezplačna – ne glede na to, ali boste kupili majhen dodatek za svoj dom, vrtno garnituro ali pa sobno kolo.

 

Kako uporabljati vidaXL kode za popust?

Uporaba vidaXL kode za popust je zelo enostavna. Samo dodajte kodo v polje za kodo kupona v svoji nakupovalni košarici, popust pa bo samodejno izračunan na celotni znesek. Preberite pogoje za uporabo kode in se prepričajte, da jo lahko uporabite za vaše naročilo!

 

Pridobite 5 € popusta ob naročilu na naše novice

Kot darilo dobrodošlice za naročilo na naše novice boste prejeli 5 € popusta za vaše naročilo. Ob naročilu na novice boste prvi vedeli za nove vidaXL kode za popust, ponudbe in nove izdelke. Redno vas bomo obveščali o najnovejših novicah in trendih, posebnih ponudbah in novih izdelkih v našem naboru.

 

vidaXL’s dnevne in tedenske ponudbe

Vsi naši izdelki zaslužijo nekaj posebne pozornosti. Zato naše ponudbe veljajo za različne izdelke, od notranjega in zunanjega pohištva do športne opreme, igrač in orodja. Pri dnevnih ponudbah je treba reagirati hitro, saj trajajo sam 24 ur. Poleg tega boste na vidaXL našli tudi tedenske ponudbe. Kot ste že ugotovili, te veljajo cel teden. Če vas zanima več ponudb, si lahko ogledate našo posebno stran s ponudbami.