Prebrskaj vse vidaXL kode kuponov na tej strani in izkoristi popust ob vsakem nakupu!

Kupi ležalnik, pridobi 10 % popust na blazine

koda: POLETJE

Poglej večkeyboard_arrow_right

5 % popust pri nakupu ograj za min. 500 €

koda: POLETJE

Poglej večkeyboard_arrow_right

Izdelki z 10 % popustom, ki jih posodabljamo vsak mesec

koda: PONUDBA01

Poglej večkeyboard_arrow_right

Prihaja kmalu

Prihaja kmalu

Prihaja kmalu

vidaXL kode kuponov in posebne ponudbe

Pri vidaXL cenimo dobro ceno. Na tej strani poišči vse aktualne vidaXL kode kuponov, zaradi katerih so naše že tako nizke cene še bolj privlačne. Kode kuponov se redno spreminjajo in veljajo za različne izdelke. Tako lahko vedno izkoristiš popuste na npr. pohištvo, vrtne šotore, ograje ali športno opremo. To je najboljše mesto tudi na Black Friday, saj je tukaj mogoče najti vse kode!

Dostava na vidaXL je vedno brezplačna – ne glede na to, ali kupuješ majhen dodatek za dom, veliko vrtno garnituro ali sobno kolo.

Kako uporabiti kodo kupona vidaXL?

Uporaba vidaXL kode kupona je zelo enostavna. Samo dodaj kodo v polje za kodo kupona v košarici in popust bo samodejno izračunan. Ne pozabi prebrati pogojev za izkoristek kode in se prepričati, da jo lahko uporabiš za svoje naročilo!

5 € popusta za naročilo na naše novice

Pri naročilu na naše novice za dobrodošlico prejmeš 5 € popusta za svoje naročilo. Kot naročnik prvi izveš, kdaj so na voljo nove vidaXL kode kuponov, ponudbe in novi izdelki. Redno te bomo obveščali o najnovejših novostih in trendih, posebnih ponudbah in novih izdelkih v naši ponudbi.