30 % popust na različne izdelke

Ali iščeš najboljše ponudbe? Imamo vse, od nepogrešljivih izdelkov za vrt do različnih drugih stvari! Odkrij naše stalne ponudbe in pridobi 30 % popust na svoje najljubše!

Prihrani 10 % na 2 izdelka za kampiranje

Nakupujkeyboard_arrow_right

10 % popust na 2 vrtna šotora

Nakupujkeyboard_arrow_right

Postavi ograjo z 10 % popustom na 3 kose

Nakupujkeyboard_arrow_right

10 % popust na 3 zunanja svetila

Nakupujkeyboard_arrow_right

10 % popust na 2 kompleta zunanjih stolov iz ratana

Nakupujkeyboard_arrow_right

5 % popust za 2 in 10 % popust za 3 cvetlične lonce ali korita

Nakupujkeyboard_arrow_right

30 % popust za nakup 5 kosov otroških oblačil

Nakupujkeyboard_arrow_right

Najboljše ponudbe z 10 % popustom na vidaXL

Nakupujkeyboard_arrow_right

vidaXL kode kuponov in posebne ponudbe

Pri vidaXL cenimo dobro ceno. Na tej strani poišči vse aktualne vidaXL kode kuponov, zaradi katerih so naše že tako nizke cene še bolj privlačne. Kode kuponov se redno spreminjajo in veljajo za različne izdelke. Tako lahko vedno izkoristiš popuste na npr. pohištvo, vrtne šotore, ograje ali športno opremo. To je najboljše mesto tudi na Black Friday, saj je tukaj mogoče najti vse kode!

Dostava na vidaXL je vedno brezplačna – ne glede na to, ali kupuješ majhen dodatek za dom, veliko vrtno garnituro ali sobno kolo.

Kako uporabiti kodo kupona vidaXL?

Uporaba vidaXL kode kupona je zelo enostavna. Samo dodaj kodo v polje za kodo kupona v košarici in popust bo samodejno izračunan. Ne pozabi prebrati pogojev za izkoristek kode in se prepričati, da jo lahko uporabiš za svoje naročilo!

5 € popusta za naročilo na naše novice

Pri naročilu na naše novice za dobrodošlico prejmeš 5 € popusta za svoje naročilo. Kot naročnik prvi izveš, kdaj so na voljo nove vidaXL kode kuponov, ponudbe in novi izdelki. Redno te bomo obveščali o najnovejših novostih in trendih, posebnih ponudbah in novih izdelkih v naši ponudbi.