24/7 ponudbe
Brezplačna dostava vseh izdelkov
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Dom in vrt

Prikazano: 1-48 od 8749
  • ...

Najbolša trgovina za dom za vsakogar

Ko iščete široko ponudbo, ki se giblje od idelkov za kopalnico do posteljnine in razsvetljave, ste prišli na parvo mesto na vidaxl.si. Tukaj lahko najdete vse izdelke za vaš dom in vrt, tako da ne potrebujete drugih trgovin. Naj vas naša široka izbera ne prestraši, saj vas bomo vodili skozi naše kategorije in vam pokazali katere produkte imamo za vaš dom in vrt.

Oglejte si izbor izdelkov v naši spletni trgovini

Pri vidaXL boste našli več kot samo pohištvo. Mi smo trgovina, ki vam ponuja vse izdelke od A do Ž. Našli boste širok izbor stvari, ki jih lahko uporabljate doma. Oglejte si naše kamine, dekoracijske izdelke za dom, bazene in druge produkte za uporabo na prostem. Ker se trudimo ponujati čim širšo ponudbo izdelkov, obstaja velika verjetnost, da boste našli produkte, ki ustrezajo vašemu stilu in okusu. Neprestano se trudimo izboljšati naše spletne trgovine. Skupaj rastemo v digitalnem svetu spletnih nakupov!

Nakupovanje z uspehom v naši spletni trgovini

Želimo, da se zabavate, med tem ko nakupujete v naši spletni trgovini. Zaredi tega vam želimo pomagati kot najbolj znamo, naprimer tako da poskrbimo, da bo proces naročanja potekal kar najbolj gladko. Ko boste našli vse, kar si želite za vaš dom in vrt, lahko produkte enostavno dodate v vaš nakupovalni voziček. Pri nakupu na vidaXL ne boste imeli novenih dodatnih stroškov, saj imamo za vas brezplačno dostavo! Spletno nakupovanje ni bilo še nikoli bolj zabavno. 

Prikaži več