Kateri so različni stili notranjega oblikovanja in kako ti lahko pomagajo izraziti tvojo edinstveno osebnost? Oglej si naš seznam stilov notranjega oblikovanja.

 

 

Nepogrešljivi industrijski dodatki

 


Nakupuj keyboard_arrow_right
 

 

Nepogrešljivi podeželski izdelki

 


V trendu
145.99 €

Vključno z DDV

179.99 €

Vključno z DDV

78.99 €

Vključno z DDV

Nakupuj izdelke keyboard_arrow_right
 

 

Nepogrešljivi skandinavski izdelki

 


Nakupuj keyboard_arrow_right
 

 

Nepogrešljivi boemski izdelki

 


V trendu
+ 3 možnosti
55.99 €

Vključno z DDV

23,33 € /m

V trendu
74.99 €

Vključno z DDV

V trendu
77.99 €

Vključno z DDV

V trendu
+ 5 možnosti
37.99 €

Vključno z DDV

59,36 € /m²

V trendu
+ 3 možnosti
22.99 €

Vključno z DDV

Nakupuj keyboard_arrow_right
 

 

Nepogrešljivi sodobni izdelki

 


Nakupuj keyboard_arrow_right
 

 

Nepogrešljivi retro izdelki

 


-10%
211.99 €

Vključno z DDV

Nakupuj izdelke keyboard_arrow_right


 

Več navdiha

 

Iz naše trgovine v tvoj dom - pridruži se galeriji #sharemevidaXL!

 

Pridobi navdih na vidaXL!

Želiš ustvariti svoj sanjski dom? Poleg široke palete izdelkov, med katerimi lahko izbiraš, potrebuješ tudi nekaj navdiha za dom in vrt. Ta navdihujoči prostor smo ustvarili zato, da te popeljemo skozi najbolj znane stile notranjega oblikovanja in čudovite trenutne trende.

Spreminjanje hiše v dom pomeni praznovanje tvoje edinstvene osebnosti v vsakem detajlu. Vabimo te, da skupaj z nami najdeš navdih in raziščeš neverjetne stile notranjega oblikovanja. Zaljubi se v minimalistično lepoto skandinavskega in sodobnega stila ali pa dodaj malo drznega pridiha z industrijskim videzom. Spoznaj podeželski stil notranjega oblikovanja, ki je nepozaben s svojimi rustikalnimi poudarki. Kaj pa ljubki boemski in retro stil? Oglej si jih!

 

#sharemevidaXL: naši izdelki, vaš dizajn

Resnica je, da navdih za dom črpamo iz resničnih domov in ljudi, ki v svoj prostor vključujejo naše rešitve in nasvete za opremljanje. To pomeni, da so naše stranke junaki, ki nas navdihujejo. Resnično cenimo, da z nami delijo svoje domove. To je odličen vir navdiha za dom in vrt.

Posledično smo ustvarili prostor, kjer se združujejo vsi stili in trendi na področju notranjega oblikovanja, stranke pa so v središču pozornosti. Obišči našo stran #sharemevidaXL , ki je namenjena našim strankam in njihovemu ustvarjalnemu duhu, ter se navduši nad kreacijami naših strank. Tukaj lahko najdeš ogromno različnih izdelkov v pravih domovih. Tako lahko vidiš, kako se prilegajo tvojemu dekorju in dobiš navdih! Želiš, da te predstavimo? Tukaj si oglej pogoje!

 

Prijavi se na navdihujoče novice

Ali veš, da lahko najboljši navdih za notranje prostore dobiš v občasnih e-sporočilih? Predstavljamo: naše navdihujoče novice! Prijavi se in poslali ti bomo naše uporabne novice. V naših novicah lahko najdeš vse, od navdiha za dom in vrt do idej za okrasitev in različnih kolekcij stvari, ki jih potrebuje vsak dom.

Tako lahko med prvimi izveš za nove vznemirljive trende in priljubljene stile oblikovanja. Novice uporabi kot vir navdiha za svoje domače projekte! Naroči se na naše navdihujoče novice in se pridruži skupnosti vidaXL!