Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Fotoaparati in optika

Vse za fotografe

Ali ste profesioni fotograf ali je fotografija samo vaš hobi,v vsakem primeru je pomembno da imate kar najboljše pripomočke, da lahko z njimi naredite kar najbolše fotografije. Kadar delate portrete je zelo pomembna osvetlitev. ZA vse vrste fotografije, leča lahko naredi veliko spremembo. Oglejte si fotografske pripomočke na vidaXL.si in zagotovite da boste kmalu naredili najboljše fotografije.

Pripomočki za fotografijo, ki jih morate imeti

Kadar želite ustavriti svoj lastni studio kot fotograf, so nekateri elementi obvezni. Brez pravih luči, vaše slike ne bodo tako lepe. Pri vidaXL imamo različne komplete za foto studio od dežnikov, studijskih luči, barvnih filtrov in reflektivnih pripomočkov. Za slike z nevtralnim ozadjem, lahko vedno izberete eno od naših belih, sivih ali zelenih platen. Dodajte slike za ozadje in se pretvarjajte da ste bili okoli po svetu.

Naredite slike kot profesionalec

Pri vidaXL nam je najpomembnejša dostopnost. Ali ste amaterski forograf, ki išče profesionalno fotografsko opremo po ugodnih cenah? To vam bo zagotovo uspelo na naši spletni trgovini. Končni rezultati bodo tako dobri, kot da bi uporabili dražjo opremo. vidaXL ima tudi prednost saj sta dostava in vračilo brezplačni. Inv primeru da imate vprašanja, lahko vedno kontaktirate našo Podporo za pomoč uporabnikom.

Prikaži več