@wood.country.cottage

Podeželski stil notranjega oblikovanja


Rustikalen čar in sodobno udobje


@mumandhome_

Pripravi se, da se zaljubiš v podeželski stil! Ta stil notranjega oblikovanja izvira iz podeželja v poznem 19. stoletju. Slavi rustikalno preprostost in naravne materiale, kot so les, lan in kamen. Nekateri vintage dodatki so nujni, če želiš ustvariti prijeten občutek, ki opredeljuje podeželske notranje prostore. Za razliko od trendov, ki se spreminjajo, podeželski stil ostaja. Preberi si več o ustvarjanju toplega in prijetnega doma, ki bo nadvse prijeten.

 

Kateri so elementi podeželskega stila?

Podeželski stil se vrti okrog ustvarjanja vzdušja, ki spominja na gorsko kočo ali podeželski dom. Za to potrebuješ zemeljske barve, rustikalno podeželsko pohištvo iz naravnih materialov ter prijeten dekor. Poglejmo si več o očarljivih podeželskih notranjih prostorih!


Kombiniranje podeželskih barv

1 / 3

Pomisli na naravne, umirjene in prijetne barve. Paleta podeželskih barv vključuje tople bele, mehke sive in naravne odtenke lesa.

Podeželski materiali, ki ti bodo všeč

2 / 3

Materiali, ki so primerni za pohištvo v stilu koč, so:

 • Les (tudi predelan les)
 • Kamen
 • Lan
 • Protje

Popoln dekor za podeželske notranje prostore

3 / 3

Podeželski notranji prostori so definirani s starinskimi dodatki, kot so košare, preproge in vrata s posebno teksturo. Ti dodatki v vsak prostor vnesejo tisti prijeten, rustikalen pridih!

Dekor v podeželskem stilu v 3 preprostih korakih!

Ustvari podeželske notranje prostore v treh preprostih korakih: s kul teksturami, vintage dekorjem in posebnimi kosi pohištva!


 • 1. korak: poigraj se z raznolikimi teksturami

  Kombiniranje tekstur je nujno! Združi na primer tabureje, plišaste odeje in TV omarico iz predelanega lesa. To bo tvojemu prostoru dodalo globino in nekaj zanimivega! Ustvari več slojev!


 • 2. korak: izberi starinske dodatke

  Dodaj edinstvene dekoracije, kot so skrinje za shranjevanje, stare ure in vintage dodatki za ustvarjanje očarljivih notranjih prostorov. Kaj pa fotelj z živalskim vzorcem, ki bo zagotovo v središču pozornosti?


 • 3. korak: ustvari prostor za sprostitev

  Podeželski stil nas vabi, da se ustavimo in cenimo majhne stvari v življenju. Ustvari kotiček za sproščanje in preživljanje prostega časa. Morda za svojo udobno dnevno sobo potrebuješ rustikalno klubsko mizico.


Nepogrešljivi dodatki za podeželske notranje prostore

Dodaj rustikalni čar s temi nepogrešljivimi podeželskimi izdelki – spodaj si lahko ogledaš vse svoje najljubše izdelke.


V trendu
145.99 €

Vključno z DDV

179.99 €

Vključno z DDV

78.99 €

Vključno z DDV

Nakupuj keyboard_arrow_right


 

Ideje za podeželski dekor naših strank

Najboljše ideje za podeželski dekor prihajajo od naših strank #sharemevidaxl; oglej si jih!


 

Oblikovanje vseh prostorov v podeželskem stilu

Podeželski stil je kot čarovnija, ki jo lahko dodaš v vse prostore v svojem domu. Poglejmo si, kako tvojo kopalnico, dnevno sobo in spalnico spremeniti v podeželski prostor.


@loving.madame.margaret

Podeželska kopalnica

Spremeni svojo kopalnicov sproščujoče zatočišče v podeželskem slogu. Dodaj prostostoječo kad, kamnit umivalnik in vintage svetila. Nato dodaj naravne lesene poudarke in rastline za pridih narave.

@vextnattis

Podeželska dnevna soba

Dnevne sobe so najboljša mesta za sproščanje, dnevna soba v podeželskem stilu pa je popolna za klepetanje z družino in prijatelji. Zgrabi udobno sedežno garnituro iz naravnih tkanin, kot sta lan in usnje ter dodaj udobno preprogo. Ne pozabi na rustikalne lesene kose, kot so klubske mizice ali prijetne luči za ustvarjanje podeželskega pridiha./p>

@jennascasa

Podeželska spalnica

Pripravi se na udobje in svojo spalnico oblikuj v podeželskem stilu! Izberi lesen posteljni okvir ter dodaj mehko posteljnino in odeje. Dodaj vintage dodatke, kot so budilke in pletene košare. Ne pozabi na okrasne blazine in mehko odejo, ki bo dodala piko na i!

Odkrij vse stile notranjega oblikovanja


Ne veš, kateri stil ti najbolj ustreza?

Poglej vse
Več navdiha


 

Iz naše trgovine v tvoj dom - pridruži se galeriji #sharemevidaXL!

Pridobi navdih na vidaXL!

Želiš ustvariti svoj sanjski dom? Poleg široke palete izdelkov, med katerimi lahko izbiraš, potrebuješ tudi nekaj navdiha za dom in vrt. Ta navdihujoči prostor smo ustvarili zato, da te popeljemo skozi najbolj znane stile notranjega oblikovanja in čudovite trenutne trende.

Spreminjanje hiše v dom pomeni praznovanje tvoje edinstvene osebnosti v vsakem detajlu. Vabimo te, da skupaj z nami najdeš navdih in raziščeš neverjetne stile notranjega oblikovanja. Zaljubi se v minimalistično lepoto skandinavskega in sodobnega stila ali pa dodaj malo drznega pridiha z industrijskim videzom. Spoznaj podeželski stil notranjega oblikovanja, ki je nepozaben s svojimi rustikalnimi poudarki. Kaj pa ljubki boemski in retro stil? Oglej si jih!


#sharemevidaXL: naši izdelki, vaš dizajn

Resnica je, da navdih za dom črpamo iz resničnih domov in ljudi, ki v svoj prostor vključujejo naše rešitve in nasvete za opremljanje. To pomeni, da so naše stranke junaki, ki nas navdihujejo. Resnično cenimo, da z nami delijo svoje domove. To je odličen vir navdiha za dom in vrt.

Posledično smo ustvarili prostor, kjer se združujejo vsi stili in trendi na področju notranjega oblikovanja, stranke pa so v središču pozornosti. Obišči našo stran #sharemevidaXL , ki je namenjena našim strankam in njihovemu ustvarjalnemu duhu, ter se navduši nad kreacijami naših strank. Tukaj lahko najdeš ogromno različnih izdelkov v pravih domovih. Tako lahko vidiš, kako se prilegajo tvojemu dekorju in dobiš navdih! Želiš, da te predstavimo? Tukaj si oglej pogoje!


Prijavi se na navdihujoče novice

Ali veš, da lahko najboljši navdih za notranje prostore dobiš v občasnih e-sporočilih? Predstavljamo: naše navdihujoče novice! Prijavi se in poslali ti bomo naše uporabne novice. V naših novicah lahko najdeš vse, od navdiha za dom in vrt do idej za okrasitev in različnih kolekcij stvari, ki jih potrebuje vsak dom.

Tako lahko med prvimi izveš za nove vznemirljive trende in priljubljene stile oblikovanja. Novice uporabi kot vir navdiha za svoje domače projekte! Naroči se na naše navdihujoče novice in se pridruži skupnosti vidaXL!