Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Pohištvo  (1795)

Mize

Prikazano: 1-48 od 1795
  • ...

Različne vrste miz

Mize so na voljo v številnih različnih oblikah in velikostih, pri vidaXL pa imamo na voljo fantastičen nabor miz med katerimi lahko izbirate. Od čudovitih jedilnih miz za domače večerje z družino in prijatelji, do odstavnih ali klubskih mizic za ustvarjanje čudovitega dodatka v vašem prostoru. vidaXL na spletu ponuja širok sortiment miz, zato boste lahko našli točno to kar iščete. Pri nas boste našli različne čudovite odstavne mizice, ki so narejene iz visokokakovostnega lesa, sodobne klubske mizice in številne jedilne mize, ki so na voljo v naši spletni trgovini s pohištvom.

Na spletu kupite mizo, ki se prilega vašim notranjim prostorom

Ko iščete novo mizo, ne glede na to kakšno vrsto mize potrebujete, je zelo pomembno, da izberete model, ki se bo dobro podal v vaše notranje prostore. Dandanes je les zelo popularna izbira, na voljo pa je veliko različic med katerimi lahko izbirate. Prav zato so lesene mize dobra izbira za sodobno in klasično urejene notranje prostore. Mize s steklenim namizjem se ponašajo s sodobnim izgledom, poleg tega pa ponujajo prednost preprostega čiščenja. Če iščete odstavno mizico lahko izbirate med različnimi oblikami, kot so kvadratne mizice ali mizice v obliki polmeseca. Z izbiro čudovite klubske mizice se vam ponuja možnost za ustvarjanje povsem novega dodatka za vaš prostor. Pri vidaXL imamo vse!

Kombiniranje različnih oblik

Kombiniranje različnih miz je odličen način za ustvarjanje edinstvenega in eklektičnega videza. Izberete lahko na primer veliko, pravokotno jedilno mizo ali okroglo klubsko mizico. Ker ni nujno, da pašeta skupaj, bosta v vašem domu ustvarili drugačen videz. Najnovejši trendi napovedujejo kombiniranje različnih manjših mizic, namesto ene velike klubske mizice. Tako bodo vaši notranji prostori ostali zanimivi in igrivi.

Dizajnerske mizice

Če iščete nekaj posebnega za svoje notranje prostore, je dizajnerska mizica morda prav to kar iščete. Te mizice so znane po svojih edinstvenih oblikah, kombinaciji različnih materialov in fantastičnih barv. Pri vidaXL boste našli odlične dizajnerske klubske mizice v različnih, čudovitih stilih. Od votlih mizic, do mizic v obliki kapljice, te čudovito oblikovane mizice bodo v vsak prostor vnesle poseben pridih.

Prikaži več