Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Igrače in igre  (218)
Igrače  (144)
Igre  (10)

Igrače in igre

Prikazano: 1-48 od 218

Enostavno kupite igrače na spletu

Ko iščete darila v zadnjem trenutku in nimate časa iti v mesto, lahko vse igrače in igre najdete na vidaXL. Za vas imamo široko ponudbo igrač za male in velike otroke, tako nae lastne znamke, kot tudi produkte drugih znamk. Dobro je da veste da imamo brezplačno dostavo in vračanje.

Igre in igrače za igro zunaj in znotraj

Da se izognete situaciji, ko vaši otroci sedijo na kavču pred televizijo in se igrajo s svojimi tablicami, jim lahko date drugačne oblike zabave. Igranje zunaj ješe bolj zabavno z eno od naših gugalnic, peskovnikov ali igralnih hišic. Starejše otroke lahko razveselite z velikim trampolinom kjer lahko uživajo cele dneve. Bodite pozorni, da naredite vse korake za otrokovo varnost, tako da namestite mrežo okoli trampolina. Ko vam vreme ne dovoljuje da bi se igrali zunaj, so naše igrače tudi zelo zabavne. Otroci se lahko zabavajo tudi z našimi velikimi medvedki, punčkami ali glasbenimi igračami. Enostavno lahko igrače naročite preko spleta pri vidaxl!

Nakupovanje iz vašega kavča

Ali radi nakupujete med tem ko sedite na kavču? Potem je vidaXL popolna spletna trgovina za vas. Poleg igrač in iger lahko pri nas najdete raznolike produkte. Pomislite na vse za dom in vrt, pripomočki za živali in šport. Enostavno oddajte svoje naročilo in igrače vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času na vaš dom.

Prikaži več