Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

Ogledala

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
UPS, izdelek, ki ga iščete ni na zalogi. Tukaj si oglejte podobne izdelke.

Oglejte se v enem od naših lepih ogledal

Ogledalo, ogledalo na steni povej ... kdo najlepši v deželi je tej? Ali ste tip osebe, ki se pogleda v ogledalo ob vsaki priložnosti ali ga uporabljate samo, ko si ščetkate zobe? Kakorkoli ga že uporabljate, ogledalo je v vsakem gospodinjstvu nepogrešljivo! Zrcalo ni le nekaj, s čimer lahko preverite, kako čudovito izgledate, ampak tudi daje občutek večjega prostora. Tukaj v vidaXL boste našli čudovito paleto stoječih ogledal, nakitnih omar z zrcalom in izbor manjših kozmetičnih ogledal. Kaj še čakate?

Dekorativna ogledala velika in majhna

Te dni so ogledala na voljo v vseh oblikah in velikostih. Z velikim garderobnim ogledalom si sebe lahko ogledate v celoti. Poleg tega bo veliko ogledalo naredilo majhno sobo veliko bolj prostorno. To velja tudi za stenska ogledala. Če ste pametni in postavite svoja ogledala ravno prav, lahko naredite prostor veliko svetlejši in z lahkoto ustvarite povsem novo, sveže in živahno vzdušje! Tukaj v vidaXL, ne ponujamo samo velikih privlačnih ogledal za vašo dnevno sobo ali hodnik. Nudimo tudi čudovito paleto manjših modelov, ki so preprosto kot nalašč za postovitev na vašo mizico!

Ogledala z lučjo

Dobra osvetlitev je potrebna, ko gre za ogledala. Posebno se uporablja kopalniško ogledalo, ki mora biti dobro osvetljeno. Tukaj v vidaXL boste našli čudovito raznolikost osvetljenih ogledov, kot tudi lepe omare z nakit z LED osvetlitvijo in zrcalnimi vrati ... kaj še potrebujete? Ko je omarica odprta, je vaš nakit vedno dobro osvetljen in viden zahvaljujoč vgrajeni LED luči. Ko je omarica zaprta, boste videli, kako čudovito izgledate v lepem ogledalu, ovitem v topel lesen okvir!

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

Izdelki za prodajo

Novosti in trendi

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih