Spalnica - kategorije


V spalnici se uresničijo vse tvoje sanje! Oglej si našo zbirko pohištvo za spalnico in ustvari svoj prostor za sprostitev. Ampak, kakšno pohištvo se običajno poda v spalnico? Nepogrešljivi izdelki za spalnico so udobne postelje, šik omare in elegantne nočne omarice. Ti kosi pohištva za spalnico so ključni za ustvarjanje trendovskega in funkcionalnega prostora. Potrebuješ ideje za pohištvo v spalnici? Oglej si naše mehke rjuhe, puhaste vzglavnike, udobne odeje in druge nepogrešljive izdelke za spalnico.Zbirka izdelkov za spalnico


Prenovi svoj prostor z rešitvami za spalnico, ki ti bodo zagotovile elegantno spanje. To je preprosto, saj lahko izbiraš med številnimi idejami. S pomočjo lebdečih nočnih omaric in udobnih dodatkov za spalnico iz naše zbirke izdelkov za spalnico. lahko ustvariš popoln prostor. Poskrbi za primerno osvetlitev ter z našimi nočnimi namiznimi svetilkami in ogledali za spalnico v prostor dodaj pridih elegance. Poleg tega imamo tudi čudovito zbirko dekorja za ustvarjanje posebnega vzdušja, pa tudi praktične dodatke za nočno omarico.

Plavajoče nočne omarice


Namizne luči in predmeti za nočno omarico


Spalnična ogledala


Ambient

38.99 €

Vključno z DDV


Nasveti in ideje za opremljanje spalnice


Potrebuješ nekaj idej za opremljanje spalnice? Ne skrbi! Zate imamo vodič za nakup postelje in celo zbirko stilov notranjega oblikovanja, ki te bodo spodbudili k kreativnosti. Na voljo je nekaj za vsak okus, od minimalističnega do industrijskega, stila. Odkrij naše kul nasvete in ideje za oblikovanje spalnice, da bo resnično tvoja. Pripravi se na preoblikovanje spalnice v zen kotiček!

ABC okraševanja z barvo

Pridih barve privablja poglede, spremeni razpoloženje in poudari določene podrobnosti v prostoru.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Stili notranjega oblikovanja

Poiščite navdih na naši strani s slogi!

Preberi večkeyboard_arrow_right

Kako izbrati posteljo – navodila za nakup postelje

Izbor prave postelje je ključnega pomena, če želiš pozabiti na neprespane noči. Ker kar tretjino življenja preživimo v postelji, je zelo pomembno, da si zagotovimo visokokakovostne pogoje za spanje.

Preberi večkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Zelo smo veseli, ko vidimo, da naše stranke z našimi izdelki ustvarjajo čudovite prostore ter jih delijo pod #sharemevidaXL. Ustvarjalnost naših strank je resnično navdihujoča, od osupljivih vrtov do udobnih notranjih prostorov. Tudi ti se lahko pridružiš naši skupnosti ter deliš svoje kreacije vidaXL. Ohranimo našo strast do lepih in udobnih bivalnih prostorov ter drug drugega navdihnimo k ustvarjanju še bolj neverjetnih dizajnov!

Odkrijte vse