Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Predpražniki za vrata

Prikazano: 1-48 od 127

Hiša naj bo čistas predpražniki

Ko ljudje vstopijo v vašo hišo, bodo z njimi pogosto prišli tudi pesek in druga umazanija. Zaradi tega je podcenjen predpražnik nepogrešljiv predmet! Postavite svoj predpražnik pred svoja vrata tako, da si bodo obiskovalci brisali noge, preden vstopijo. Čisti podplati bodo prav tako pripomogli k zaščiti vaših talnih oblog, saj lahko pesek in prodnik zlahka opraskata ali uniči vaša tla. Tukaj v vidaXL boste našli izvrstno izbiro predpražnikov v v različnih velikostih in barvah.

Predpražniki v zaprtih prostorih in na prostem

Namen predpražnikov je da preprečuje, da bi se umazanija raznesla v vaš dom. Nekatere predpražnike lahko postavite na prostem, tako da si ljudje pred vstopom obrišejo noge, drugi pa so primernejši za uporabo v zaprtih prostorih. Gumijaste podloge so idealne za zunaj, vendar pa so kokosove tkanine ali tkanine bolj primerne za notranje prostore, saj tudi ne delajo najbolje z vlago.

Gumijasta spodnja stran za večjo varnost

Po predpražniku pogosto hodimo. Če hitro vstopite v hišo, je pomembno, da predpražnik ne zdrsne. Zaradi tega imajo vsi vhodni predpražniki vidaXL varno, nedrsečo PVC podlogo. 

Predpražniki z absorbcijsko tkanino 

Ko iz vidaXL izberete predpražnik s tkanino, se lahko prepričate, da je material zelo vpojen. Sedaj ne boste več imeli stopinj na sveže pobrisanih tleh, blatni madeži pa bodo stvari preteklosti. Predpražnik vam bo prihranil veliko čiščenja! Čudovito!

Prikaži več