24/7 ponudbe
Brezplačna dostava vseh izdelkov
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Stoli

Prikazano: 1-48 od 4476
  • ...

Stoli v vseh oblikah in velikostih

Če iščete visokokakovostni stol, ima vidaXL pokrite vaše potrebe po sedenju. Tu boste našli širok izbor jedilnih stolov, barskih stolov, naslanjačev, gugalnikov in celo masažnih stolov. Prizadevamo si, da bi bila naša paleta čim bolj raznolika z izbiro različnih materialov, barv in modelov.

Izberite stol, ki vam bo dal pravilno držo

Udobje sedeža je ena od najpomembnejših značilnosti za stol. Nihče ne mara neudobnega stola! Ob izbiri popolnega stola je pomembno veliko stvari. Eden od njih je višina stolov. Pomembno je, da položite obe nogi ravno na tla, ko sedite. Še ena stvar, ki jo je treba upoštevati, je polnjenje stolov. To mora imeti ravno pravšnjo količino mehkosti, da se vam zdi udobno. Poleg tega nekateri ljudje želijo stol z naslonoma za roke ali visokim naslonjalom, vendar je to stvar osebne želje. Na srečo zate ... imamo tukaj v vidaXL vse!

Stoli za vsako notranjost

Tukaj v vidaXL boste našli velik izbor stoli. Od elegantnih jedilnih stolov do privlačnih cevastih stolov, od elegantne barskih stolov ali masažnih stolov, resnično imamo vse. Kombiniranje slogov je zdaj in. Ujemite klasično leseno jedilno mizo z belimi, cevastimi okvirji za ustvarjanje lastnega eklektičnega videza. Ta kombinacija bo ohranila vašo notranjost zanimivo in edinstveno. Enako velja za klasično dnevno sobo. Lahko imate tudi ujemajoč naslanjač; vendar pa lahko tudi poskusite z drugim slogom, da ustvarite presenetljiv učinek!

Barski stoli za vašo visoko jedilno mizo

Če imate visoko jedilno mizo ali zajtrkovalnico, boste potrebovali nekaj čudovitih in elegantnih novih barskih stolov! Ti stoli so pogosto nastavljivi po višini, tako da lahko vsakdo doseže mizo. Igrajte se varno z belo ali črno varianto, ali bodite malo divji z barvo, ki vam privlači oko!

Prikaži več