Vrt - kategorije


Predstavljaj si, kako stopiš na vrt, občutiš svež zrak ter vidiš, kako rastejo tvoji pridelki in rože. Sliši se čudovito, kajne? Pri ustvarjanju tega čarobnega prostora naj te navdihne naše čudovito vrtno pohištvo. Ne veš točno, kakšno pohištvo je najboljše za sproščanje na prostem? Nič hudega, imamo odlične ideje za vrtno pohištvo. Če se nameravaš ukvarjati z vrtnarjenjem, si oglej vse naše izdelke za vrtnarjenje. Tvoja zunanja oaza je samo korak stran, saj imamo vse, od osnovnih stvari za vrt kot so orodja in različne konstrukcije, do čudovite vrtne opreme in dodatkov.Zbirka izdelkov za vrt


Zakoplji se v naše nasvete in pridobi navdih v naših zbirkah izdelkov za zunanje prostore. Predstavljamo osnovne pripomočke za vrtnarjenje, kot so orodja in cvetlična korita, da bo tvoje zelenje cvetelo. Dodaj prijetno vzdušje z vrtnimi fontanami in dodatki ali ustvari mini oazo z ribnikom. Če imaš bazen, si oglej naše dodatke za preprosto vzdrževanje bazena. Imamo tudi ljubke vrtne dekoracije ter hišice za ptice in čebele za tvoj pravljični zunanji prostor. Je tvoj vrt tudi prostor za otroke? Poskrbi za zabavo z zunanjimi igračami in igrali. Naj bo tvoj vrt vsestranski prostor za uživanje na svežem zraku!

Osnove za vrtnarjenje

35.99 €

Vključno z DDV

+ 8 možnosti
33.99 €

Vključno z DDV

11,33 € /m²


Vrtni lonci in sadike

-10% V trendu
114.99 €

Vključno z DDV


Ribniki in vodnjaki

V trendu
36.99 €

Vključno z DDV

+ 14 možnosti
42.99 €

Vključno z DDV

71,65 € /m²


Dodatki za plavanje in vzdrževanje bazenov

548.99 €

Vključno z DDV

27.99 €

Vključno z DDV


Otroške dejavnosti na prostem


Komposti in sodi za dež

183.99 €

Vključno z DDV


Zunanja dekoracija

63.99 €

Vključno z DDV

Ponudba
86.99 €

Vključno z DDV


Biotska raznovrstnost


Nasveti in ideje za opremljanje vrta


Imamo vse, kar potrebuješ, da svoj zunanji prostor spremeniš v čudovito, cvetoče zatočišče. Iščeš navdih za vrtno pohištvo ? Naši nakupovalni vodiči ti bodo pomagali ustvariti udoben prostor, saj vsebujejo različne namige za izbiro popolne garniture za teraso in pravega zunanjega pohištva. Oglej si tudi naše nasvete za vrtnarjenje v različnih letnih časih. Ne glede na to, koliko izkušenj imaš z vrtnarjenjem, imamo nasvete o vsem, od sajenja do obrezovanja. Če iščeš ideje za opremljanje vrta, jih imamo kar nekaj. Začni z vrtnarjenjem!

Kako izbrati najboljši material za zunanje pohištvo

Kateri so najpomembnejši dejavniki pri nakupu zunanjega pohištva?

Preberi več keyboard_arrow_right

Kako pripraviti in okrasiti vrt za zimo

Z vsako novo sezono gre vrt skozi pomembne spremembe in procese.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Vodič za vrtnarjenje za začetnike

Zaradi več odličnih razlogov pravijo, da je vrtnarjenje cenejše od terapije.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Nasveti za spomladansko vrtnarjenje

Morda se v zraku še vedno čuti hladen zimski pridih, vendar lahko počasi začnemo opazovati svoje vrtove.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Najboljši vrtni dodatki

Poletno preživljanje časa na prostem je najboljši način za uživanje v tem čudovitem letnem času.

Preberi večkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Zelo smo veseli, ko vidimo, da naše stranke z našimi izdelki ustvarjajo čudovite prostore ter jih delijo pod #sharemevidaXL. Ustvarjalnost naših strank je resnično navdihujoča, od osupljivih vrtov do udobnih notranjih prostorov. Tudi ti se lahko pridružiš naši skupnosti ter deliš svoje kreacije vidaXL. Ohranimo našo strast do lepih in udobnih bivalnih prostorov ter drug drugega navdihnimo k ustvarjanju še bolj neverjetnih dizajnov!

Odkrijte vse