Najbolj vroč trend: Zlati dodatki

Pridih glamurja, da bo tvoj dom resnično zasijal

 

Zlata barva je že od nekdaj simbol bogastva in razkošja. Uporaba zlatih odtenkov v notranjih prostorih se skozi čas spreminja, od bogastva do kiča. Če boš poskrbel/-a za pravo ravnotežje, lahko z zlato barvo ustvariš razkošno in elegantno estetiko.

Zlati odtenki so ponovno priljubljeni, ujeli so tudi našo pozornost. Uporabi zlate odtenke ter ustvari eleganten pridih ali pa poskrbi za nekaj posebnega s pomočjo klasičnih zlatih dodatkov. Svoj dom opremi z zlatimi dodatki ali pohištvom v zlatih odtenkih ter ustvari delikaten videz.

 

 

Barvne kombinacije, ki so hkrati drzne in pomirjujoče

Uporaba zlatih odtenkov je morda izziv, na srečo pa nas ta trend uči, kako se izogniti cenenosti. Zlato barvo je treba uporabiti v omejeni količini v kombinaciji z dobro zasnovano barvno paleto. Naj ti predstavimo nekaj možnosti.

Nabolje je, da se odločiš za črno in belo z zlatimi dodatki. Ta kombinacija ustvarja resnično prefinjen videz. K zlati barvi se odlično podajo tudi nevtralni odtenki, ki bodo poskrbeli za prijeten videz doma. Če želiš, se lahko odločiš tudi za zelo drzno barvno paleto ter zlato barvo kombiniraš s temno zeleno ali modro, ali pa ji dodaš barvno paleto v nežni barvi šampanjca ter tako ustvariš nekaj resnično posebnega.

 

 

Zlato barvo je treba kombinirati s pravimi materiali

Zlato barvo je treba vedno kombinirati s pravimi materiali. Ker je tako razkošna, zlata barva potrebuje nevtralno osnovo, da resnično zasije in ne prevlada v prostoru. Ko govorimo o pohištvu in dodatkih, izberi material, ki se prilega sobi ter ustvarja uravnotežen izgled. Dodajanje zlate barve jeklenim ali steklenim dodatkom ustvarja moderen pridih. Zlate odtenke lahko kombiniraš tudi s trdnim lesom in tako ustvariš klasičen prostor. Če si želiš bolj ekstravaganten dizajn, zlate odtenke združi z marmorjem in žametom.

 

      

Z zlatimi odteneki poskrbi za čudovit prostor

Črni in beli minimalistični prostori lahko prav tako izstopajo. Kanček zlate barve je popolna rešitev. Okrasne blazine, zavese ali svetilke lahko izbereš v zlati barvi ter tako poskrbiš za živahen in stilski izgled. Ustvari še lepše prostore v svojem domu ter jim dodaj privlačno vzdušje. In ne pozabi, da lahko zlate dodatke uporabiš tudi za vizualno povečanje sobe ali prostora. Sijoča zlata barva bo poskrbela, da bo prostor izgledal bolj odprt in prostoren.