Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.25 / 5 (341 ocen)

Zdravje in lepota

Prikazano: 1-48 od 143

Zdravje in osebna nega

Ko iščete izdelke povezane z zdravjem, lepoto in osebno nego, je vidaXL pravo mesto za vas. Vedno je pomembno da imate dovolj sprostitve, ter prav tako da poskrbite za vaše zdravje in osebno nego. Z našimi izdelki za nego boste vedno izgledali odlično. Poleg izdelkov za nego obraza imamo tudi specializirane izdelke na primer za frizerje in maserje.

Raznoliki izdelki za nego

vidaXL je znana po veliki ponudbi. To drži tudi za našo kategorijo zdravje in lepota. Tukaj boste našli vse kar se tiče izdelkov za osebno nego. Olejte si naše sušilce laka na nohtih. Popolne nohte kot is salona, si lahko sedaj ustvarite doma. Prav tako imamo različne produkte za krajšanje las. Da bi bila sprostitev popoln, imamao na voljo tudi različne izdelke za masažo. Naše mize na primer so zelo popularne v masažnih salonih.

Enostavno naročite produkte za nego

Pri vidaXL je storitev številka ena. Enostavno naročite tako, da dodate produkte v vaš nakupovalni voziček. Pojdite skozi vse korake, kot je to prikazano in naročeni izdelki za nego bodo dostavljeni na vaš dom takoj ko bo to mogoče. Poglejte naš izbor naših lastnih vidaXL izdelkov in uživajte v novih produktih za nego pri vas doma.

Prikaži več