Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

Omarice za likerje in vino

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
info_outline

To je priporočena maloprodajna cena dobavitelja.

info_outline

To je priporočena maloprodajna cena dobavitelja.

info_outline

To je priporočena maloprodajna cena dobavitelja.

info_outline

To je priporočena maloprodajna cena dobavitelja.

UPS, izdelek, ki ga iščete ni na zalogi. Tukaj si oglejte podobne izdelke.

Luksuzne omarice za steklenice

Najbrž imate shranjenih nekaj čudovitih steklenic, ki jih hranite za posebne priložnosti. Lahko jih shranite v staro omarico, ampak zakaj jih ne bi razkazovali v luksuzni omarici za steklenice? Na voljo so v vseh velikostih in oblikah. Če ste ljubitelj vina, lahko svoje najboljše steklenice vina shranite v stilski omarici z večimi predelki, ki ponujajo tudi prostor za obešanje kozarcev za vino. vidaXL ima na voljo nekaj zelo posebnih omaric za steklenice v obliki globusa, ki bodo odlično izgledale v vsakem notranjem prostoru.

Omarice za steklenice v različnih stilih

Pri vidaXL imamo na voljo fantastične omarice za steklenice, ki so zasnovane v različnih stilih. Če ne želite shranjevati večje količine vina v hiši, imamo na voljo tudi manjše, pravokotne omarice, ki bodo zadostile vašim potrebam. Če iščete nekaj posebnega, vidaXL ponuja tudi osupljive bare v obliki globusa. Te edinstvene rešitve za shranjevanje steklenic bodo zagotovo navdušile vaše goste, vašim notranjim prostorom pa bodo dodale starinski pridih. Vse omarice za shranjevanje vina in steklenic so okrašene z mornarskimi zemljevidi iz 16. stoletja, v notranjosti pa so replike stenskih poslikav. Prav zato bodo te omarice za shranjevanje vina izgledale odlično, če bodo odprte ali zaprte, vino pa bo ostalo skrito pred radovednimi pogledi. Omarice za shranjevanje vinskih steklenic so narejene iz evkaliptusovega lesa, njihova topla barva pa se bo odlično podala v vaše notranje prostore.

Shranite svojo pijačo v globus

Bar v obliki globusa je idealen, če želite, da je vaša omarica za shranjevanje vina dekorativna in praktična hkrati. Te omarice za vino bodo odlično izgledale v vsaki dnevni sobi, zato vam bodo prihranile sprehode do kleti, ko boste imeli na obisku prijatelje… omarica za steklenice bo vedno v bližini! Pokrov se preprosto odpira in zapira, okrašena notranjost pa skrbi, da globus nikoli ne bo izgubil svojega osupljivega izgleda.

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE
checkmark

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

checkmark

Izdelki za prodajo

checkmark

Novosti in trendi

checkmark

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih