Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.25 / 5 (341 ocen)

Knjižne omare in stoječe police

Prikazano: 1-48 od 406

Knjižna polica za vsakega knjižnega molja

Vsak navdušenec nad knjigami bo lepo knjižno polico postavil na vrh svojega seznama želja. Knjižne police so na voljo v vseh oblikah in velikostih. Pravi knjižni molji sanjajo o velikih policah za knjige, kljub temu pa so na voljo tudi manjše knjižne police, ki so primerne za vaše najljubše knjige. Pri vidaXL boste našli številne knjižne police, ki so hkrati praktične in dekorativne. Premislite o nakupu knjižne police iz predelanega lesa. Obrabljeni videz, razlike v vzorcih lesa in edinstvena obarvanost skrbijo, da ima vsak kos pohištva svojo lastno identiteto.

Kupite edinstveno knjižno polico

Kaj želite od svoje knjižne police? Premislite o tem, kako veliko in močno knjižno polico potrebujete za shranjevanje vseh svojih knjig. vidaXL ponuja širok nabor čudovitih knjižnih polic, ki zagotavljajo dovolj prostora za shranjevanje vaših najljubših knjig. Od stoječih knjižnih polic v stilu omaric do knjižnih polic z odprtimi predelki, prepričani smo, da imamo za vas knjižno polico, ki jo želite. Če iščete nekaj posebnega, vidaXL ponuja edinstvene knjižne police, ki bodo prava paša za oči v vsakem prostoru v vašem domu. Oglejte si naše edinstvene knjižne police v obliki nosoroga ali srne. Te knjižne police fantastičnih oblik so zelo praktične, uporabljajo pa se lahko tudi kot klubske ali odstavne mizice, kar je popolno, če želite prihraniti nekaj prostora.

Organiziranje knjig

Ko boste našli popolno knjižno polico zase, je naslednji logični korak polnjenje svojega novega kosa pohištva z vsemi čudovitimi knjigami. To je lahko naporno, kljub temu pa lahko k temu pristopite na organiziran način. Če boste knjige v knjižno polico postavili naključno, lahko to izgleda zelo kaotično, še posebej, če imate odprto polico za knjige. Razvrstite knjige glede na velikost, po abecednem redu, po zvrsti ali morda celo po barvi. Ravzrščanje knjig po barvi bo vaši knjižni polici dodalo še posebej urejen in organiziran videz.

Velikost je pomembna

Če imate čudovito, veliko in prostorno dnevno sobo, se ne ustrašite večje knjižne police, saj boste tako poudarili velikost vašega prostora. Za tiste izmed vas, ki ste dovolj srečni, da imate čudovito in obširno zbirko knjig, lahko morda premislite o postavitvi dveh knjižnih polic skupaj, kar bo ustvarilo videz knjižnice. V manjših prostorih morda ne želite biti tako ekstravagantni. Na voljo imamo veliko manjših enot za shranjevanje knjig, ki bodo zadostile vaših potrebam. Večfunkcijske omarice so idealne za ta namen, saj omogočajo shranjevanje knjig, hkrati pa ponujajo tudi prostor za odlaganje skodelice kave in drugih stvari.

Prikaži več