Domača pisarna - kategorije


Z našimi izdelki za domačo pisarno lahko prosto sobo spremeniš v domačo pisarno! Ne veš, kakšno pohištvo potrebuješ? Ne skrbi! Garniture pohištva za domačo pisarno ali posamezne mize, stoli in rešitve za shranjevanje so izdelki, ki jih moraš imeti. Kaj pa stoječa pisalna miza ali barvita omara za dokumente, ki bo popestrila prostor?

In ne pozabi na dekor! Svoji domači pisarni lahko dodaš nekaj osebnosti s stenskimi umetninami, rastlinami in namiznimi dodatki. Te zanima, kakšna je razlika med pisarniškim pohištvom in pohištvom za dom? Pisarniško pohištvo je izdelano tako, da vzdrži vsakodnevno obrabo, medtem ko je pohištvo za dom osredotočeno na udobje in stil. Na srečo imamo oboje.Zbirka izdelkov za domačo pisarno


Z našimi izdelki za domačo pisarno lahko tvoja domača pisarna zlahka postane navdihujoč prostor, ki ga potrebuješ za delo. Pisarniški stol ti bo pomagal ohranjati primerno držo med delom, mize z dodatki za organiziranje pa so lahko odličen navdih za domačo pisarno. Za pridih barve dodaj stenski dekor. Ne glede na to, ali so ti ljubši motivacijski plakati, naravne pokrajine ali pop art, imamo nekaj za vsakogar. S temi zabavnimi in funkcionalnimi predmeti v svoji domači pisarni se lahko dejansko veseliš dela!

Stenski dekor

35.99 €

Vključno z DDV

6,79 € /m²


Nasveti in ideje za opremljanje domače pisarne


Oblikovanje pravega delovnega prostora je z nekaj navdiha za domačo pisarno zelo preprosto. Odločiš se lahko za garniture pohištva za domačo pisarno ali izbereš posamezne kose. Kakorkoli, priporočamo, da si ogledaš naše nakupovalne vodiče za pohištvo, saj so zelo koristni! Ne veš, kako okrasiti svoj delovni prostor? Računaj na nas, če potrebuješ ideje za domačo pisarno. Odlično izhodišče so naši stili notranjega oblikovanja z najboljšimi trendi.

Notranji slogi

Poiščite svoj najljubši slog notranjega oblikovanja in nakupujte predmete, ki ustrezajo vsakemu slogu. Spremenite svojo hišo v dom še danes!

Preberi večkeyboard_arrow_right

Kako izbrati igralni stol

Več časa kot sedite, pomembnejša je vaša izbira.

Preberi večkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Zelo smo veseli, ko vidimo naše stranke, kako ustvarjajo čudovite prostore z našimi izdelki in jih delijo z #sharemevidaXL. Ustvarjalnost naših strank je resnično navdihujoča, od osupljive zasnove vrtov do udobne notranjosti doma. Tudi ti se lahko pridružiš naši skupnosti in delite svoje dizajne, ki jih je navdihnil vidaXL. Praznujmo našo strast do lepih, udobnih življenjskih prostorov in drug drugega navdihujmo k ustvarjanju še bolj neverjetnih dizajnov!

Odkrijte vse