24/7 ponudbe
Brezplačna dostava vseh izdelkov
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Gradnja

Prikazano: 1-48 od 3730
  • ...

Ugodni ograjni paneli za vaš zunanji prostor 

 

Ograjni paneli definirajo meje vašega dvorišča ali vrta in vam dajejo možnost za nemoteno sproščanje v zasebnosti lastnega doma. Izbor pravih ograjnih panelov lahko izboljša izgled vaših zunanjih prostorov in vaše hiše.

 

Pri vidaXL imamo na voljo širok izbor ugodnih ograjnih panelov v različnih stilih, velikostih in barvah. Tukaj je samo nekaj materialov, med katerimi lahko izbirate:

 

·         Jeklo

 

·         Les

 

·         Bamubs

 

·         Plastika

 

·         PVC

 

V našem asortimanu boste našli ograje za vsak žep, ne glede na to, ali iščete trpežno in trdno gabionsko ograjo, 2D vrtni ograjni panel ali pa želite svoj vrt obdati s klasično leseno ograjo.

 

Izberite popolno vrtno ograjo 

 

Vrtna ograja ponuja varnost in zasebnost, zato je to nepogrešljiv del prostora, ki obdaja vašo hišo. Je prva stvar, ki jo opazijo obiskovalci in na nek način predstavlja vaš stil in osebnost zunanjemu svetu. Pri izbiranju vrtne ograje morate biti pozorni na to, kaj potrebujete. Na splošno poznamo dve vrsti vrtnih ograj: polne ograje in ograje iz letev.

 

Polne vrtne ograje so tiste, ki imajo med ploščami malo ali nič prostora. So odlična izbira, če si želite največjo mero zasebnosti. Dodatni bonus je da, da zagotavljajo tudi minimalno zvočno izolacijo, kar je odlično, če ste doma na živahni ulici. Če imate ljubljenčke, boste lahko s polno ograjo mirni, saj jim bo onemogočila pobege. Kljub temu, upoštevajte, da takšna vrsta vrtne ograje ustvarja senco na vašem vrtu in lahko sončnim žarkom prepreči doseganje vašega vrta.

 

Vrtna ograja iz letvic je stilski dodatek za vaš vrt. Je delno zapolnjena, zato ne bo popolnoma zastrla vašega razgleda in bo zagotovila veliko svetlobe. S takšno vrsto ograje lahko ustvarite zasebnost tudi v kombinaciji z rastlinami ali grmičevjem. To je dobra izbira, če živite v mirnem in tihem okolju, estetika pa vam je bolj pomembna od zaščite doma pred radovednimi pogledi.

 

Prednosti lesenih ograjnih panelov

 

Leseni ograjni paneli so klasična izbira za vsak vrt, ne glede na njihovo velikost ali stil. Lesene ograjne panele je treba redno barvati ali čistiti, da se ohrani njihov svež videz. Prednost je ta, da jih lahko prebarvate in tako svojemu vrtu z vsakim barvanjem podarite popolnoma nov izgled!

 

Oglejte si naš asortiment, kjer boste našli širok izbor lesenih ograjnih panelov različnih stilov in oblik, od nizkih in okrasnih lesenih ograj in pregrad, do visokih in polnih ograjnih panelov.

 

Prednosti kovinskih ograjnih panelov

 

Kovinski ograjni paneli bodo vašemu domu podarili eleganten, moderen izgled. So močni in robustni, priporočamo jih, če je varnost za vas na prvem mestu. Kovinske ograje, kot so aluminijaste in jeklene ograje, ne potrebujejo veliko vzdrževanja, zato so priljubljena izbira. Nanje ne vpliva dež ali veter, zato skoraj ni potrebe po popravilih.

 

Oglejte si naše izdelke in poiščite najboljše kovinske ograjne panele za svoje potrebe. Naši filtri vam omogočajo fleksibilnost, zato boste zlahka izbrali panele popolne dolžine in velikosti za vaš zunanji prostor, pa tudi barve in stile, ki se bodo ujemali z izgledom vaše hiše in vrta. 

 

Prikaži več