Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Gradnja

Orodje in drugi izdelki za mojstre

Ena od prednosti vidaXL je zagotovo široka izbira produktov. Pri nas boste našli pohištvo, športne izdelke ampak tudi orodje in druge pripomočke za gradnjo. Ali ste profesionalni mojster ali pa amater, v naši spletni trgovini boste našli izdelke za vse. V trgovinah z gradbenimi materiali boste plačali veliko denarja za specializirano orodje. Pri vidaXL pa vam bomo ponudili pripomočke za gradnjo po najboljših cenah. Ponujamo izdelke svoje lastne znamke vidaXL in pa tudi produkte drugih znamk kot naprimer Irwin, Toolpack, Brennenstuhl in ProPlus.

Različne vrste pripomočkov za gradnjo in orodje

Pri vidaXL lahko najdete različne vrste izdelkov za gradnjo, kot so naprimer okna, zidne obloge in vrata. Imamo pa tudi materiale za električarje in vodovodarje. Ponujamo vam tudi ograje za ograditev vašega vrta ali pa velikega kosa zemlje. Ker imamo izdelke tako za domače mojstre, kot tudi profesionalce, lahko v naši spletni trgovini najdete vse. Želimo vam ponuditi širok izbor izdelkov, tako da lahko pomagamo vsakemu mojstru!

Poglejte orodje in ostalo v naših dražbaih in drugih ponudbah

Dobre ponudbe osrečijo vsakogar. Zaradi tega pa smo za vas pripravili različne dražbe in pa tudi dnevne in tedenske ponudbe. Oglejte si našo spletno trgovino in morda boste našli izdelke za gradnjo, ki jih potrebujete. Pohitite, saj boste tako dobili najboljše ponudbe!

Prikaži več