Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Pohištvo

Prikazano: 1-48 od 15941
  • ...

Kupite svoje pohištvo na spletu pri vidaXL

Iskanje vašega pohištva se lahko konča sedaj! vidaXL je poznana po tem, da vam ponuja širok izbor izdelkov, tako da lahko zadovoljimo vsak okus, ki ga ima kupec v mislih. Te dni je vedno bolj popularno nakupovanje pohištva na spletu. Našli boste širok nabor izdelkov, ki jih lahko brez težav primerjate. Sedaj ne potrebujete iti v salon kuhinj, salon kopalnic ali pa salon pohištva, saj lahko pri nas najdete vse na enem mestu.

Uživajte v nakupovanju pohištva preko spleta

Ker je naš izbor zelo velik, bi radi za vas izpostavili nekatere kategorije. Najbolj nam je pomembno, da neredimo vaš izbor čim bolj enostaven. Ali iščete poseben, raskošen set vrtnega pohištva? Potem ste zagotovo prišli na pravo mesto. Pri nas boste našli vrtne garniture različnih oblik, od malih do velikih, visoke kakovosti. Na vidaXL lahko najdete tudi lepe kavče za vašo dnevno sobo. Oglejte si dvosede in trisede ali stilske chesterfield zofe. Radi pa bi omenili tudi naše omarice. Male, velike, narejene iz prelepega recikiranega lesa in v različnih stilih. Naše pohištvo je zelo raznoliko in bo ujelo vsak pogled.

Enostavno oddajte svoje naročilo

Ko najdete pohištvo svojih sanj boste veseli, ko boste izvedeli, da imamo pri nas brezplačno dostavo in vračanje izdelkov. Pri vidaXL boste dobili točno to, kar vidite. Poglejte si naše pohištvo in izberite nekaj, kar vas bo osrečilo.

Prikaži več