Dobrodošli v svetu sodobnih in barvitih notranjih prostorov! Pripravi se na trendovsko in živahno prenovo doma!

 

Trije glavni razlogi, zakaj je trend sodobnih in barvitih notranjih prostorov tako priljubljen

Trend sodobnega in barvitega notranjega oblikovanja je hit, saj prinaša svež in moderen videz. Združuje igrive barve, ki popestrijo prostor, ter dodaja živahne dodatke za ustvarjanje zabavnega in razburljivega vzdušja!


@theeastldnstylist

Sodoben videz

1 / 3

Razmišljaj elegantno in šik! Odloči se za pohištvo z zanimivimi linijami, posebnimi vzorci in nenavadnimi oblikami. Izdelki naj bodo sodobni, prijazni hišnim ljubljenčkom in zelo trendovski!

@marta_projektuje

Igrive barve

2 / 3

Barve lahko preobrazijo vsak prostor in naš trend slavi prav to! Z živahno paleto privlačnih poudarkov in drznih vzorcev lahko svojemu domu dodaš energijo in osebnost.

@styletyhome

Živahni dodatki

3 / 3

Z odličnimi dodatki lahko svojemu bivalnemu prostoru dodaš pridih cenovno ugodne elegance! Z živahnimi stenskimi poslikavami in zabavnimi vzorčastimi blazinami lahko svojemu bivalnemu prostoru dodaš značaj in šarm.

 

Dodatki za sodobne in barvite notranje prostore

Poišči nepogrešljive stvari za oblikovanje sanjskih sodobnih in barvitih notranjih prostorov. 

5 najboljših nasvetov za sodobne in barvite notranje prostore

Tukaj je pet zabavnih nasvetov za ustvarjanje sodobnih in barvitih notranjih prostorov:

  1. Igrive preproge: izberi živahno in igrivo preprogo, ki bo poudarila tvoj prostor. Izberi takšno z drznim vzorcem ali pridihom svetlih barv.
  2. Poudarjena stena: eno steno prebarvaj v osupljivo barvo ali dodaj živahno tapeto za ustvarjanje poudarjene stene, ki pritegne pozornost. To je preprost način, da svojemu prostoru dodaš dramatičnost in osebnost.
  3. Kombiniranje tekstur: poigraj se z različnimi teksturami, kot so žamet, umetno krzno ali pletenine. Kombinacija različnih tekstur prostoru doda globino in privlačnost.
  4. Pisane zavese: svoja okna okrasi z živahnimi zavesami. Dodajo poudarek barve in ublažijo celoten videz prostora.
  5. Zabava z ogledali: obesi elegantno ogledalo z barvitim okvirjem ter dodaj stil in funkcionalnost. Ogledala ustvarijo iluzijo večjega prostora ter odsevajo živahno energijo.

 

Naj te navdušijo sodobne in barvite ideje za notranje oblikovanje naših strank

Te zanima čarovnija v resničnem življenju? Oglej si kul in barvite notranje prostore naših izjemnih strank in poišči navdih.

 

Poišči več navdiha