24/7 ponudbe
Brezplačna dostava vseh izdelkov
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Dom in vrt  (12)
Bazen in spa  (12)
Bazeni  (12)

Bazeni

 

Skočite v svoj lasten bazen

Poletje je vse bolj vroče, zato je bazen postal dodatek številnih domov. Konec je dni, ko so si lahko bazene privoščili samo tisti v razkošnih vilah z ogromnimi vrtovi, saj je dandanes na voljo ogromno možnosti za vsak žep in vsak vrt. Predstavljajte si skok v svoj bazen po koncu dneva ali pa prirejanje spontane zabave ob bazenu za vaše prijatelje. Vse to je mogoče, saj je na voljo širok nabor bazenov.

Bazene se lahko razdeli na dve vrsti – vgradne in prostostoječe bazene. Pri vidaXL se osredotočamo na prostostoječe bazene različnih velikosti in oblik. Takšni bazeni so bolj ugodni in preprostejši za postavitev, zato se boste lahko v njih kopali že zelo kmalu! Oglejte si naš asortiment Intex in Bestway bazenov ter poiščite takšnega, ki se bo najbolje podal na vaš vrt!

 

Kako izbrati prostostoječi bazen na spletu?

Za izbor novega prostostoječega bazena je potrebno nekaj raziskave. Tudi če ne morate čakati, da končno skočite v bazen, morate imeti v mislih naslednje stvari:

  • Velikost prostora

Prepričajte se, da je bazen primerne velikosti za vaš vrt ali prostor, ki ga imate na voljo – bolje je prej izmeriti, da vam kasneje ne bo žal.

  • Lokalni predpisi

V nekaterih mestih obstajajo predpisi za razdaljo med bazenom in okoliškimi strukturami. Prepričajte se, da ne kršite nobenih predpisov in zakonov, saj lahko to pokvari zabavo.

  • Oblika

Prostostoječi bazeni so različnih oblik (okrogli, ovalni, pravokotni itd.), nekateri pa morda ne bodo pravilne velikosti ali oblike za vaš vrt. Estetika igra veliko vlogo pri izbiri oblike, zato je to stvar okusa.

  • Globina

Premislite, kdo bo uporabljal bazen. Če so to odrasli in izkušeni plavalci, je globlji bazen dobra izbira. Če bodo okrog tekali majhni otroci pa priporočamo bazen z nižjimi stenami.

  • Stalno ali začasno

Odvisno od materiala, je treba nekatere prostostoječe bazene čez zimo zložiti in shraniti, spet drugi (še posebej jekleni bazeni) pa lahko celo leto ostanejo postavljeni.

 

 

Poiščite ugoden napihljiv bazen

Če iščete še bolj ugodno opcijo, ki vam bo omogočila tudi večjo fleksibilnost, je napihljiv bazen odlična izbira. Pri vidaXL imamo na voljo veliko ponudbo. Imamo napihljive bazene za celotno družino ali skupino prijateljev, pa tudi manjše bazene, ki bodo popoln dodatek za manjše prostore. Ko bo prazen, se bo takšen bazen zlahka prilegal v prtljažnik vašega avta, da ga boste lahko postavili kjerkoli.

Oglejte si naše izdelke ter poiščite ugodne napihljive bazene, ki bodo vaši družini poleti zagotovili veliko zabave.

 

Vaš vrt potrebuje otroški bazen

Poletje je najljubši letni čas vsakega otroka, z otroškim bazenom pa lahko zabavo ponesete na popolnoma novo raven. Napihljiv bazen za vaše otroke je ugodna alternativa običajnemu bazenu, poleg tega pa za postavitev ni potrebnega nobenega napora. Vaši otroci bodo imeli takoj na voljo prostor za čofotanje v vodi. To je popoln način, da jim zagotovite prostor za zaščito pred soncem in druženje s prijatelji. Otroški bazen živahnih barv z ustvarjalnim dizajnom je odličen poletni dodatek za vsak vrt. Glede na starost otroka, lahko izberete bazen za malčke ali malo večji bazen za starejše otroke. Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, v našem naboru boste zagotovo našli popoln bazen.

 

Prikaži več