24/7 ponudbe
Brezplačna dostava vseh izdelkov
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Vrtno pohištvo

Prikazano: 1-48 od 2000
  • ...

Vrtno pohištvo pri vidaXL 

vidaXL slovi po svojem naboru izdelkov za dom in vrt, med katere sodi tudi vrtno pohištvo. Poleg različnih bolj in tudi manj poznanih blagovnih znamk lahko najdete veliko izdelkov lastne blagovne znamke vidaXL. Skozi leta smo izboljšali naše vrtno pohištvo, ga naredili še bolj udobnega in dodali številne možnosti in lastnosti. Pri vidaXL lahko najdete prav vse: seti vrtnega pohištva, vrtne mize (z ali brez stolov), ležalnike, vrtne klopi in vrtni stoli. In ker nimamo vsi ogromno prostora, smo ustvarili različice teh izdelkov. Za balkone in majhne vrtove lahko izberete bistro garniture ali brezčasno leseno vrtno pohištvo, za večje vrtove pa so odlične naše počivalne garniture. Vedno imamo v mislih vse naše stranke!

Nakup vrtnega pohištva na spletu 

Ali je vaša vrtna garnitura stara že nekaj let? Potem morda iščete nekaj novega. Prav tako kot za notranje prostore, tudi za zunanje pohištvo vsako leto veljajo novi trendi. Pri nakupovanju vrtnega pohištva morate imeti v mislih nekaj stvari. Morda se vam ne zdi omembe vredno, vendar mere sedežne garniture niso zapisane brez razloga. Seveda tudi mi radi sanjamo na veliko, če pa to na vašem majhnem vrtu ni mogoče, se raje odločite za čudovito vrtno garnituro iz ratana z dvema stoloma ali pa prijetno bistro garnituro, ki je popolna za romantično večerjo v dvoje. Ob nakupovanju na spletu je še bolj pomembno, da resnično preverite specifikacije izdelka, da vaš denar in čas ne bosta zaman. Pri vidaXL lahko enostavno naročite vrtno pohištvo: ponujamo popolnoma brezplačno dostavo in vračila!

Oglejte si našo akcijo vrtnega pohištva 

Nakup nove vrtne garniture je lahko velik strošek. Prav zato pri vidaXL ponujamo številne akcije vrtnega pohištva. Menimo, da mora imeti vsak možnost uživati na prijetnem udobnem stolu na svojem vrtu. Nič ni boljšega kot sproščanje na lastni počivalni garnituri ob prvih toplih pomladnih dneh, se strinjate?

Vrtni trendi preteklih let

V zadnjih časih se spreminjajo trendi stvari, ki so nepogrešljive za vaš vrt.

Trend 1: Dizajn notranjih in zunanjih prostorov. Ena izmed najbolj opaznih sprememb je ta, da se dizajn notranjih prostorov uporablja tudi na prostem. Pogosto boste opazili enak stil, barve in materiale, ki se uporabljajo tudi v notranjih prostorih. Odličen izgled lahko dosežete z bolj dragim vrtnim pohištvom, vendar je to izvedljivo tudi z bolj ugodnimi cenami, ki jih boste našli na vidaXL razprodaji zunanjega pohištva.

Trend 2: Velike počivalne garniture. Še ena stvar, ki jo resnično potrebujete na svojem vrtu, je počivalna garnitura. Počivalne garniture so v zadnjih letih čezdalje večje, kar pomeni, da omogočajo sproščanje večjemu številu ljudi naenkrat. Prednost počivalne garniture je ta, da jo lahko postavite na številne različne načine. Tako boste vedno poskrbeli, da se bo garnitura podala v prostor, ki ga imate na voljo. vidaXL ima na voljo počivalne garniture različnih modelov, iz različnih materialov in barv. 

Trend 3: Uporaba naravnih materialov. V zadnjih letih je vrtno pohištvo izdelano iz naravnih materialov. Delno zato, ker so to trpežni in dolgotrajni materiali. Poleg tega izgledajo lepo, les bo na primer vašemu vrtu dodal topel in rustikalen izgeld. Les se lahko brez težav kombinira z drugimi stili in materiali. Zato boste zlahka kombinirali različno pohištvo in opremo, ki jo že imate, z novim lesenim vrtnim pohištvom.

Zgornji trendi znova in znova dokazujejo, da ne potrebujete vedno najdražjih stvari za ustvarjanje čudovitega in prijetnega pridiha!

Shranjevanje vrtnega pohištva

Na žalost, se vse prijetne stvari končajo in enako velja za poletno sezono. To pomeni, da zunaj ne boste mogli več sedeti brez, da bi vas pri tem zeblo. Da bo vaše vrtno pohištvo ostalo čudovito, je pomembno, da ga dobro vzdržujete in shranite na suhem mestu. Kljub temu v primeru manjše količine dežja celotne garniture ni treba prestavljati v notranje prostore. Celotno garnituro lahko pokrijete s pokrivalom za vrtno pohištvo. Blazine vedno shranite v notranjih prostorih. Na ta način boste lahko v svojem vrtnem pohištvu in opremi uživali še dlje.

Dizajnersko vrtno pohištvo po izjemnih cenah 

Za svoje zunanje bivalne prostore lahko izberete tudi določen stil. Ali vam je všeč podeželski in romantičen ali modern in eleganten stil? V našem asortimanu imamo na voljo razkošno vrtno pohištvo, kot so velike počivalne garniture. Te garniture so izdelane iz visokokakovostnega materiala, kot je ratan, trsje, poli ratan, les ali aluminij. To zagotavlja več let zabave! Številne počivalne garniture so sestavljene iz ločenih delov, zato lahko s premikanjem pohištva svojemu vrtu dodate popolnoma nov izgled.

Prikaži več