Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Vrtno pohištvo

Vrtno pohištvo pri vidaXL 

vidaXL slovi po svojem naboru izdelkov za dom in vrt, med katere sodi tudi vrtno pohištvo. Poleg različnih bolj in tudi manj poznanih blagovnih znamk lahko najdete veliko izdelkov lastne blagovne znamke vidaXL. Skozi leta smo izboljšali naše vrtno pohištvo, ga naredili še bolj udobnega in dodali številne možnosti in lastnosti. Pri vidaXL lahko najdete prav vse: seti vrtnega pohištva, vrtne mize (z ali brez stolov), ležalnike, vrtne klopi in vrtni stoli. In ker nimamo vsi ogromno prostora, smo ustvarili različice teh izdelkov. Za balkone in majhne vrtove lahko izberete bistro garniture ali brezčasno leseno vrtno pohištvo, za večje vrtove pa so odlične naše počivalne garniture. Vedno imamo v mislih vse naše stranke!

 

Nakup vrtnega pohištva na spletu 

Ali je vaša vrtna garnitura stara že nekaj let? Potem morda iščete nekaj novega. Prav tako kot za notranje prostore, tudi za zunanje pohištvo vsako leto veljajo novi trendi. Pri nakupovanju vrtnega pohištva morate imeti v mislih nekaj stvari. Morda se vam ne zdi omembe vredno, vendar mere sedežne garniture niso zapisane brez razloga. Seveda tudi mi radi sanjamo na veliko, če pa to na vašem majhnem vrtu ni mogoče, se raje odločite za čudovito vrtno garnituro iz ratana z dvema stoloma ali pa prijetno bistro garnituro, ki je popolna za romantično večerjo v dvoje. Ob nakupovanju na spletu je še bolj pomembno, da resnično preverite specifikacije izdelka, da vaš denar in čas ne bosta zaman. Pri vidaXL lahko enostavno naročite vrtno pohištvo: ponujamo popolnoma brezplačno dostavo in vračila!

 

Oglejte si našo akcijo vrtnega pohištva 

Nakup nove vrtne garniture je lahko velik strošek. Prav zato pri vidaXL ponujamo številne akcije vrtnega pohištva. Menimo, da mora imeti vsak možnost uživati na prijetnem udobnem stolu na svojem vrtu. Nič ni boljšega kot sproščanje na lastni počivalni garnituri ob prvih toplih pomladnih dneh, se strinjate?

 

Dizajnersko vrtno pohištvo po izjemnih cenah 

Za svoje zunanje bivalne prostore lahko izberete tudi določen stil. Ali vam je všeč podeželski in romantičen ali modern in eleganten stil? V našem asortimanu imamo na voljo razkošno vrtno pohištvo, kot so velike počivalne garniture. Te garniture so izdelane iz visokokakovostnega materiala, kot je ratan, trsje, poli ratan, les ali aluminij. To zagotavlja več let zabave! Številne počivalne garniture so sestavljene iz ločenih delov, zato lahko s premikanjem pohištva svojemu vrtu dodate popolnoma nov izgled.

Prikaži več