vidaXL ima več kot 10 let izkušenj na področju čezmejnega e-poslovanja in ponuja priložnost, da hitro in brez truda povečate svojo prodajo. Prijavite se še danes v naš Affiliate program in imejte korist od naše ponudbe!

Pomagali vam bomo rasti in pritegniti nove stranke z našo najboljšo ponudbo. Imeli boste dostop do naših virov izdelkov, kuponov in drugih marketinških gradiv. Upravitelj računa bo v stiku z vami in skupaj boste ustvarili edinstvene ponudbe, ki ustrezajo vašim potrebam. Izstopajte s partnerskim programom vidaXL!

 

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

«“Z vidaXL delujemo skupaj kot affiliate partner skoraj tri leta in so že od nekdaj eden od naših najboljših partnerjev. VidaXL je vedno odprt za preizkušanje novih idej, tako da lahko še naprej dobimo največ iz našega odnosa"

– Florine van de Werff Vouchercloud

 

 
 

1. Registracija:

Prijavite se za naš Affiliate program in vidaXL bo pregledala vašo prijavo v naslednjih delovnih dneh.

 

2. Pridružite državnemu programu:

Izberite programe za države, v katerih želite prodati.

 

3. Izberite svoje ponudbe:

Izberite svoje ponudbe in uporabite našo marketinško gradivo na vaši spletni strani.

 

4. Ustvari konverzije

Če klik na vaši spletni strani vodi do prodaje na naši spletni trgovini, boste dobili provizijo, ki jih uporabljamo dodeljevanja zadnjega klika.

 

5. Napredujte!

Več konverzij ustvarite, višja bo raven provizije! Ponujamo vam 3 različne stopnje: bronasto, srebro in zlato

 

6. Zaslužite denar:

Vaš provizija bo izplačan 1-krat na mesec, takoj ko ste zaslužili najmanj 25 €

 

Omejitve:

Prosimo, da se zavedate, da preverimo ali vaša spletna stran ustreza našim kriterijem, saj imamo nekaj omejitev v partnerskem programu vidaXL. Na primer, prepovedujemo programe za simulacijo klikov. Poleg tega rasistična, pornografska, nasilna, sovražna ali kazensko vsebina ni dovoljena v partnerskem programu. Obiščite Omejitve za celoten seznam in tako zagotovite, da vaša spletna strani ustreza našim standardom.

 
 

Koristite od naše ponudbe in pritegnite nove stranke ali ustvarite svoje ponudbe z upraviteljem računa. Zaslužite iz naših dinamičnih modelov provizije in zaslužite enostaven denar! Izstopajte s partnerskim programom vidaXL!