Industrijski stil notranjih prostorov

Stil notranjih prostorov z malo bolj robustnimi materiali

 

Industrijski stil je svoje ime pridobil zaradi tovarn in drugih industrijskih stavb, ki so bile preurejene v bivalne prostore z visokimi stropi, velikimi okni in betonskimi ali lesenimi podi. Značilnosti tega stila notranjih prostorov so robustni, nedokončani materiali, kot so usnje, les in kovina ter nevtralne, ampak močne barve.

 

Oglejte si vse industrijske artikle

 

Vse se vrti okrog materialov

Materiali so eden izmed glavnih vidikov industrijsko oblikovanih notranjih prostorov. Izberite materiale za ustvarjanje pravega vzdušja, kot so usnje, beton, (temen) nezaključen les, kovina in robustne tkanine. Te kombinacije materialov bodo poskrbele, da bo prostor topel in vabljiv.

 

 

 

 

 

Nekaj starega, nekaj novega

Dodajte oseben pridih s kombiniranjem novega industrijskega pohištva in zakladov iz trgovine z rabljenimi stvarmi, kot so stare svetilke ali omarica, ki jo lahko obnovite. Kombinacija starega in novega bo vaše industrijske notranje prostore ponesla na novo raven ter poskrbela za bolj oseben in prijeten pridih. Nasvet: izberite predmet - pohištvo, osnovni material ali dodatke - ter svoje notranje prostore oblikujte okrog tega predmeta, da boste dobili koheziven in uravnotežen videz.

 

Oglejte si vse industrijske artikle

 

 

 

Oglejte si vse stile za 2022