Maksimalistični notranji prostori


Spoznaj živahni svet maksimalizma


Predstavljaj si svoj lasten maksimalistični svet, kjer več zagotovo pomeni več. Naučili se bomo ustvariti prostor, ki izstopa s pogumno uporabo barv in tekstur. Odkrij, zakaj so maksimalistični notranji prostori resnično osupljivi.

 

Kaj so ključni elementi maksimalizma?

Maksimalizem slavi uporabo živahnih barv, teksturiranih materialov in eklektičnih dodatkov. Gre za osvoboditev od konvencionalnih norm in sprejemanje izjemnosti.


Simfonija maksimalističnih barv

1 / 3

Maksimalizem resnično zaživi z drzno paleto barv, kot so živahni bordo in rumeni odtenki, ki v prostor vnašajo radost. Kombiniraj različne vzorce z živahnimi motivi in ne pozabi dodati izstopajočih kosov za ustvarjanje vizualnega interesa.

Maksimalistični materiali, ki ti bodo všeč

2 / 3

Uživaj v neskončnih možnostih materialov za ustvarjanje maksimalističnega dizajna. Od bujnega žameta do elegantnih kovin, teksturiranih lanenih ali puhastih dodatkov, vsak material prispeva k vizualnemu presežku tega sloga.

Nepogrešljivi dodatki za maksimalistične notranje prostore

3 / 3

Pri maksimalizmu so pomembni dodatki, ki privabljajo poglede. Pomisli na okrašene lestence, zanimive skulpture in privlačne tapete.

Maksimalističen dom v 3 enostavnih korakih!

Se sprašuješ, kako opremiti prostor v maksimalističnem slogu? Sledi tem 3 preprostim korakom za 'več je več'.


  • 1. korak: Kombiniraj funkcionalnost in slog

    Izberi okrašene TV omarice in rešitve za shranjevanje z edinstvenimi dizajni. To so ključni kosi pohištva, ki bodo prave zvezde tvojega maksimalističnega, vendar praktičnega doma.


  • 2. korak: Spoznaj eklektično eleganco

    Pri izbiri kavčev, jedilniških stolov ali foteljev se poigraj z različnimi oblikami in kontrastnimi dizajni. Izberi udobje, vendar svojemu notranjemu prostoru z vsakim kosom pohištva dodaj zabaven in barvit pridih.


  • 3. korak: Oblikuj maksimalističen prostor za druženje

    Svoj prostor spremeni v živahno središče za druženje ter mu dodaj ključne kose pohištva, kot so šik klopi, trendovski podnožniki in udobni tabureji. Ne pozabi na stilske klubske mizice, ki bodo polepšale tvoj prostor za zabave.


Čaka te bistvo maksimalizma

Oglej si nepogrešljive izdelke za ustvarjanje popolnega maksimalističnega raja - od drznega pohištva do izjemnih dodatkov.


Poletna razprodaja
+ 20 možnosti
237.99 €

Vključno z DDV

Nakupuj keyboard_arrow_right


 

Maksimalistične ideje naših strank

V naši galeriji #sharemevidaxl si oglej prave maksimalistične prostore. Pridobi navdih in v svoj dom vnesi maksimalizem.


 

Opremljanje prostorov v maksimalističnem stilu

Poigraj se ter v svojo dnevno sobo, spalnico ali jedilnico vnesi maksimalizem. Domu dodaj svojo osebnost in eklektično kombinacijo barvitih elementov.


Maksimalizem v dnevni sobi

Svojo dnevno sobo spremeni v najbolj eleganten prostor. Izberi plišaste sedeže, teksturirane tkanine in izstopajoče pohištvo ter ustvari maksimalistični bivalni prostor.

Maksimalistična spalnica

Naj bo tvoja spalnica nekaj posebnega s pomočjo maksimalizma. Vključi razkošne tkanine, udobne preproge in izstopajoče pohištvo ter ustvari sanjski minimalistični prostor.

Maksimalistična jedilnica

Svojo jedilnico spremeni v maksimalistično mojstrovino. Izberi živahne tapete, namizne prte in osupljive dodatke za ustvarjanje eklektične jedilnice.

Odkrij vse sloge notranjih prostorov


Ne veš, kateri slog ti najbolj ustreza?

Poglej vseVeč navdiha


 

Iz naše trgovine v tvoj dom - pridruži se galeriji #sharemevidaXL!

Pridobi navdih na vidaXL!

Želiš ustvariti svoj sanjski dom? Poleg široke palete izdelkov, med katerimi lahko izbiraš, potrebuješ tudi nekaj navdiha za dom in vrt. Ta navdihujoči prostor smo ustvarili zato, da te popeljemo skozi najbolj znane stile notranjega oblikovanja in čudovite trenutne trende.

Spreminjanje hiše v dom pomeni praznovanje tvoje edinstvene osebnosti v vsakem detajlu. Vabimo te, da skupaj z nami najdeš navdih in raziščeš neverjetne stile notranjega oblikovanja. Zaljubi se v minimalistično lepoto skandinavskega in sodobnega stila ali pa dodaj malo drznega pridiha z industrijskim videzom. Spoznaj podeželski stil notranjega oblikovanja, ki je nepozaben s svojimi rustikalnimi poudarki. Kaj pa ljubki boemski in retro stil? Oglej si jih!


#sharemevidaXL: naši izdelki, vaš dizajn

Resnica je, da navdih za dom črpamo iz resničnih domov in ljudi, ki v svoj prostor vključujejo naše rešitve in nasvete za opremljanje. To pomeni, da so naše stranke junaki, ki nas navdihujejo. Resnično cenimo, da z nami delijo svoje domove. To je odličen vir navdiha za dom in vrt.

Posledično smo ustvarili prostor, kjer se združujejo vsi stili in trendi na področju notranjega oblikovanja, stranke pa so v središču pozornosti. Obišči našo stran #sharemevidaXL, ki je namenjena našim strankam in njihovemu ustvarjalnemu duhu, ter se navduši nad kreacijami naših strank. Tukaj lahko najdeš ogromno različnih izdelkov v pravih domovih. Tako lahko vidiš, kako se prilegajo tvojemu dekorju in dobiš navdih! Želiš, da te predstavimo?Tukaj si oglej pogoje!


Prijavi se na navdihujoče novice

Ali veš, da lahko najboljši navdih za notranje prostore dobiš v občasnih e-sporočilih? Predstavljamo: naše navdihujoče novice! Prijavi se in poslali ti bomo naše uporabne novice. V naših novicah lahko najdeš vse, od navdiha za dom in vrt do idej za okrasitev in različnih kolekcij stvari, ki jih potrebuje vsak dom.

Tako lahko med prvimi izveš za nove vznemirljive trende in priljubljene stile oblikovanja. Novice uporabi kot vir navdiha za svoje domače projekte! Naroči se na naše navdihujoče novice in se pridruži skupnosti vidaXL!