Dnevna soba - kategorije


Tvoja dnevna soba je prijeten prostor, kjer se lahko po dolgem dnevu sprostiš ali preživljaš čas s svojo družino in prijatelji. Za pomoč pri oblikovanju tega prostora smo pripravili izbor pohištva za dnevno sobo. Oglej si našo ponudbo pohištva za dnevno sobo in ugotovi, kakšno pohištvo se najbolje poda v dnevno sobo. Za filmske večere potrebuješ udoben kavč, klubsko mizico za prigrizke in TV stojalo. Dodaj nekaj stolov, barvnih preprog in udobnih blazin. Za zabavo si oglej pripomočke in naprave za dnevno sobo.Zbirka izdelkov za dnevno sobo


Pripravi se na preobrazbo svoje dnevne sobe. Naša zbirka izdelkov za dnevno sobo vključuje vse, kar potrebuješ za stilski in funkcionalen prostor. Imamo različne izdelke, od LED TV omaric do prostorsko varčnega stenskega pohištva. Poleg tega naše pohištvo iz predelanega lesa doda edinstven in okolju prijazen pridih dekorju v dnevni sobi. Morda te zanimajo tudi rešitve za vzdrževanje pohištva, kot so sredstva za vzdrževanje in zaščitna pokrivala. Tvoje popolnoma novo pohištvo bo dlje ostalo lepega videza. Če želiš televizor namestiti na steno, pozornost nameni tudi montažnim dodatkom in orodju, ki ga potrebuješ. Pozdravi svoj šik prostor z našo kolekcijo stvari za dnevno sobo!

TV omarice z LED


Pohištvo, ki prihrani prostor (stensko)


Predelani materiali

Prevleke


Nega pohištva

+ 3 možnosti
22.99 €

Vključno z DDV

47,98 € /L

-10%
13.99 €

Vključno z DDV

+ 3 možnosti
32.99 €

Vključno z DDV

65,98 € /L

-10%
+ 3 možnosti
18.99 €

Vključno z DDV

37,98 € /L

-10%
18.99 €

Vključno z DDV


Dodatki za montažo na TVDnevna soba: nasveti in ideje


Če želiš, da tvoja dnevna soba izstopa, ti bo v pomoč naša zbirka navdiha za dnevno sobo. Od boemskega do modernega imamo stile in trende, ki ustrezajo tvojemu vzdušju. Poleg tega imamo tudi vodiče za nakup pohištva, s katerimi se lahko počutiš kot profesionalec. Oglej si naše nasvete in dodatke ter popestri dekor v svoji dnevni sobi!

Notranji slogi

Poiščite svoj najljubši slog notranjega oblikovanja in nakupujte predmete, ki ustrezajo vsakemu slogu. Spremenite svojo hišo v dom še danes!

Preberi večkeyboard_arrow_right

Okraševanje z barvami

Barvni kanček pritegne poglede, spremeni razpoloženje in poudari določene podrobnosti v vsakem prostoru.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Kako izbrati pravo klubsko mizico

Vaša klubska mizica je kos pohištva, ki povezuje dnevno sobo.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Top nasveti za izbiro idealnega fotelja

Če iščete pravo pašo za oči, je treba upoštevati več stvari.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Kako izbrati TV stojalo

Televizor je osrednja točka vaše dnevne sobe, zato je pomembno vedeti, kako izbrati TV stojalo.

Preberi večkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Zelo smo veseli, ko vidimo naše stranke, kako ustvarjajo čudovite prostore z našimi izdelki in jih delijo z #sharemevidaXL. Ustvarjalnost naših strank je resnično navdihujoča, od osupljive zasnove vrtov do udobne notranjosti doma. Tudi ti se lahko pridružiš naši skupnosti in delite svoje dizajne, ki jih je navdihnil vidaXL. Praznujmo našo strast do lepih, udobnih življenjskih prostorov in drug drugega navdihujmo k ustvarjanju še bolj neverjetnih dizajnov!

Odkrijte vse