Jedilnica - kategorije


Tvoja jedilnica je idealna za druženje ob prijetni hrani. Da bo tvoj prostor popoln, verjetno potrebuješ nekaj navdiha za nakup pohištva za jedilnico. Začni z nepogrešljivimi izdelki za jedilnico, kot so jedilne mize in stoli. Če te zanima, kaj še lahko dodaš v jedilnico, pomisli na izrazite kose, kot so pregrade za sobo. Svojemu prostoru dodaj osebnost s posebnim dekorjem, lestenci ali stenskimi umetninami. Za popestritev kulinarične izkušnje ne pozabi na dodatke za jedilno mizo, kot so pogrinjki in osrednji deli.Zbirka izdelkov za jedilnico


Pravo pohištvo za jedilnico je ključnega pomena za družabne večerje in vsakodnevne družinske obroke. Oglej si našo zbirko izdelkov za jedilnico vključno z jedilnimi garniturami, in mizami za popolno postavitev. Uživaj v prijetnih filmskih večerih z našimi medijskimi enotami in stenskimi enotami za televizorje. Če so ti všeč ustvarjalni projekti, lahko z miznimi ploščami iz predelanega lesa sestaviš svojo jedilno mizo ter izbereš ustrezne dodatke.

Glasba in zabava


Barske mize

Poletna razprodaja
120.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
+ 4 možnosti
170.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
188.99 €

Vključno z DDV


Sestavite svojo mizo


Obnovljeni materiali

Poletna razprodaja
132.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
+ 1 možnosti
413.99 €

Vključno z DDV

198.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
+ 3 možnosti
228.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
+ 3 možnosti
195.99 €

Vključno z DDV


Jedilnica: nasveti in ideje


Potrebuješ več navdiha in idej za jedilnico ? Oglej si naše nakupovalne vodiče! za nakup jedilnega pohištva! V pomoč ti bodo pri izbiri popolne jedilne mize, stolov in drugih stvari. Imamo nasvete in ideje za vsak stil, od rustikalnega do sodobnega. Torej, pripravi se na spreminjanje svoje jedilnice v prostor, v katerem bodo vsi uživali. Navsezadnje lahko tvoja jedilnica zlahka postane najbolj priljubljen prostor v tvojem domu.

Ideje za jedilnico in skrivnost do čudovitega prostora

Zbrali smo nekaj neverjetnih skrivnosti oblikovanja, ki vam lahko v kombinaciji z našimi pohištvenimi rešitvami pomagajo oblikovati sanjsko jedilnico.

Preberi več keyboard_arrow_right

Stili notranjega oblikovanja

Poiščite svoj najljubši slog notranjega oblikovanja in kupite predmete, ki se ujemajo z vsakim slogom. Še danes spremenite svoj dom v dom!

Preberi večkeyboard_arrow_right

Odločni nasveti za nakup prave jedilne garniture

Vsi smo precej zaposleni, zato se včasih težko dobimo na različnih srečanjih. Kljub temu je uživanje v družinskih obrokih brezčasna tradicija.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Kako izbrati jedilno mizo

Jedilna miza je središče bivalnih prostorov, zato je treba o nakupu ali zamenjavi nove jedilne mize dobro premisliti.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Nasveti za nakup jedilne klopi – namigi za nakup idealne klopi

Ali želiš ustvariti popolno jedilnico za uživanje z ljubljenimi? Iskanje sedišč ni preprosta naloga.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Nakup barskega stolčka – uporabni nasveti

Popolni barski stoli so udobni in se ujemajo z vašo notranjostjo.

Preberi večkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Zelo smo veseli, ko vidimo, da naše stranke z našimi izdelki ustvarjajo čudovite prostore ter jih delijo pod #sharemevidaXL. Ustvarjalnost naših strank je resnično navdihujoča, od osupljivih vrtov do udobnih notranjih prostorov. Tudi ti se lahko pridružiš naši skupnosti ter deliš svoje kreacije vidaXL. Ohranimo našo strast do lepih in udobnih bivalnih prostorov ter drug drugega navdihnimo k ustvarjanju še bolj neverjetnih dizajnov!

Odkrijte vse