Kopalnica - kategorije


Kopalnica je tvoje osebno zatočišče, zato mora biti elegantna in udobna. Preoblikuj jo s pomočjo našega kopalniškega pohištva Če se sprašuješ, kakšno pohištvo se poda v kopalnico, je nakup kompleta kopalniškega pohištva preprosta rešitev. Nato lahko svoj prostor nadgradiš z rešitvami za shranjevanje v kopalnici , vodovodnimi inštalacijami in dodatki. Priljubljene enote imajo dvojne umivalnike in veliko prostora za shranjevanje, zato priporočamo, da si ogledaš našo ponudbo. Poleg tega lahko malenkosti, kot so puhaste brisače in zabavne zavese za prho, naredijo veliko razliko. Poišči navdih in ustvari svojo oazo!Zbirka izdelkov za kopalnico


Kopalnica je več kot le funkcionalen prostor, je tudi platno za izražanje ustvarjalnosti, zato so naši izdelki za kopalnico velik del oblikovanja kopalnice , ki si jo želiš. Tukaj lahko najdeš vse, kar potrebuješ za svojo kopalnico. Imamo nekaj za vsakogar, od ogledal in omaric za umivalnike do pripomočkov za pranje perila. Imamo tudi veliko kopalniških izdelkov iz predelanega lesa. Ne pozabi na pomembne podrobnosti, kot so kopalniške tehtnice in izdelki za osebno nego. Zato nadaljuj in ustvari svojo popolno kopalnico!

Zrcalne omare


Omarice za umivalnik


Stojala za perilo

77.99 €

Vključno z DDV


Košare za perilo


Izdelki za kopanje in savno

96.99 €

Vključno z DDV


Obnovljeni materiali


Varnost in čistoča

43.99 €

Vključno z DDV

52.99 €

Vključno z DDV


Nasveti in ideje za opremljanje kopalnice


Potrebuješ navdih za kopalnico ? Odlično, saj imamo nekaj idej, da bo tvoja kopalnica postala zen kotiček. Poleg kopalniških garnitur in drugih dodatkov ponujamo tudi odlične nasvete za opremljanje. Oglej si naše najbolj priljubljene trende na področju notranjega oblikovanja in brezčasne stile ter odkrij, kaj ti je všeč. To ti bo v pomoč pri profesionalnem opremljanju kopalnice. Izberi pisane ploščice, rastline in stenske poslikave. Naj bo tvoja kopalnica elegantna oaza za sproščanje!

ABC okraševanja z barvo

Pridih barve privablja poglede, spremeni razpoloženje in poudari določene podrobnosti v prostoru.

Preberi večkeyboard_arrow_right

Stili notranjega oblikovanja

Poiščite navdih na naši strani s slogi!

Preberi večkeyboard_arrow_right

Novi trendi

Poglej si, kateri trendi so trenutno najbolj priljubljeni na področju oblikovanja notranjih in zunanjih prostorov. Modno pohištvo, barve in še več.

Preberi večkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Zelo smo veseli, ko vidimo, da naše stranke z našimi izdelki ustvarjajo čudovite prostore ter jih delijo pod #sharemevidaXL. Ustvarjalnost naših strank je resnično navdihujoča, od osupljivih vrtov do udobnih notranjih prostorov. Tudi ti se lahko pridružiš naši skupnosti ter deliš svoje kreacije vidaXL. Ohranimo našo strast do lepih in udobnih bivalnih prostorov ter drug drugega navdihnimo k ustvarjanju še bolj neverjetnih dizajnov!

Odkrijte vse