Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.25 / 5 (341 ocen)
Pohištvo  (249)

Vrtni stoli

Prikazano: 1-48 od 249

Kupite ugodne vrtne stole na spletu Z

vidaXL naborom ugodnih vrtnih stolov boste zlahka ustvarili svoj mali košček raja na vrtu ali balkonu. Če je bujen vrt vaša strast, lahko svoj raj dopolnite s čudovitimi rastlinami, grmovjem, drevesi in lepo pokošeno trato. Niste ravno ljubitelj vrtnarjenja? Potem se odločite za umetno trato! No, pa se vrnimo na zunanje pohištvo – ponujamo ogromno izbiro vrtnih stolov. Lahko se odločite za celovito zunanjo garnituro ali pa kupite posamezne vrtne stole in mizo. Oblikovanje vašega vrta še nikoli ni bilo lažje. Zakaj ne bi kombinirali kovinske vrtne mize z vrtnimi stoli iz ratana ter tako ustvarili poseben izgled? Ne glede na to, ali iščete celovit komplet zunanjega pohištva ali posamezne mize in stole, vidaXL ponuja vse, v različnih barvah in materialih.

Vrtni stoli iz različnih materialov

Izbrani material določa vzdušje, ki ga bodo stoli ustvarili na vašem vrtu. Ali se boste odločili za les, plastiko, aluminij ali ratan? Vsak material ima prednosti in slabosti. Najbolj pomembno je, da ugotovite, kaj bo najbolje izgledalo na vašem vrtu ali balkonu. Leseni vrtni stoli izgledajo naravno, vendar potrebujejo več vzdrževanja kot stoli iz (poli) ratana ali plastike. Aluminij in ratan sta zelo lahka materiala. Če boste stole premikali, boste s takšnimi materiali to storili zlahka. Vedno se lahko odločite tudi za nakup posameznih stolov in mize. Tako lahko ustvarite kreativne kombinacije. Zakaj ne bi kombinirali težke betonske mize z aluminijastimi ali celo lesenimi stoli? S kombiniranjem pohištva boste ustvarili zelo privlačen vrt. 

Zložljivi vrtni stoli  

Zložljiv vrtni stol ponuja le najboljše: lahko sedite za mizo in jeste ali pa se naslonite nazaj z zaprtimi očmi in si tako privoščite sproščen trenutek po dobrem obroku. Številni naši nastavljiv stoli so tudi popolnoma zložljivi, kar je odlično za piknike, kampiranje ali manjše prostore. Ko bo prišlo več gostov, jih boste imeli hitro pri roki. Še ena prednost je ta, da ob shranjevanju ne zavzamejo veliko prostora.  

Počivalni stoli  

Sproščanje v samoti? Zakaj ne bi izbrali počivalnega stola za svoj vrt? Zagotovite si udobno sedišče in že ste pripravljeni! Poleg vrtnih stolov vidaXL ponuja tudi sedežne garniture, zunanje počivalne garniture in ležalnike. Vse kar potrebujete, da bo vaš vrt prava oaza za sproščanje.

Prikaži več