Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Pohištvo  (216)
Vrtno pohištvo  (216)
Sedenje na vrtu  (216)
Ležalniki  (216)

Ležalniki

Prikazano: 1-48 od 216

Sprostite se na enem od naših ležalnikov

Večina ljudi meni, da je sončni ležalnik luksuzni predmet, vendar boste ugotovili, da ne morete brez njega, ko ga boste dobili! Ko pridejo prvi žarki sončne svetlobe, mislite, da ste na čudovitem otoku, ko zaprete oči. Zunanja dnevna postelja na prostem pogosto daje izgled in občutek razkošja, zahvaljujoč čistim ali ukrivljenim linijam in mehkim, udobnim blazinam. Izberite lep model v ratanu, vrbovju ali lesu. vidaXL ima na voljo razkošne in bolj osnovne ležalnike. 

Ležalniki, ki jih lahko pustite na prostem skozi celo leto

Zunanji ležalniki niso vedno enostavni za shranjevanje, še posebej, če jih ni mogoče zložiti. V tem primeru je lahko priročno, če je vrtni ležalnik izdelan iz materialov, odpornih proti vremenskim vplivom. Aluminijasti ležalniki vidaXL so še posebej primerni za uporabo na prostem.

Izjemni ležalniki

Kaj je lahko bolj prijetno, kot da se zleknete na soncu s knjigo in osvežilno pijačo takoj, ko sonce začne sijati? Imate izbiro različnih ležalnikov. Zložljiv sončni ležalnik je priročen, ker ne zavzema preveč prostora, ko je zložen. Prav tako lahko izberete komplet dveh luksuznih aluminijastih ležalnikov s senčnikom ali ležalnike s tendami. Ti so odlična izbira za ljudi, ki želijo uživati v toploti in na prostem, medtem ko ostanejo zaščiteni pred preveč sončne svetlobe.

Prikaži več