Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Senčniki

Prikazano: 1-48 od 372

Senčniki za vaš vrt ali balkon

Ali radi sedite na prostem, vendar se bojite da vas bo opeklo sonce? Potem na svojem vrtu ali balkonu potrebujete senčnik! Dober senčnik vam bo zagotovil senco in dodal lep videz vašemu vrtu. Pri vidaXL imamo na voljo različne senčnike. Izbirate lahko med različnimi vrstami in poletnimi barvami. Popolno za pripravo vrta na poletje.

 

Senčnik z ogrodjem

Vsak si drugače predstavlja popoln senčnik, saj se okusi razlikujejo. Kljub temu je senčnik s konstrukcijo eden izmed najbolj priljubljenih, saj ga lahko odlično namestite čez mizo. Konstrukcija senčnika omogoča postavitev senčnika na stran, kljub temu pa bo lepo visel nad mizo. To omogoča kar najboljši izkoristek prostora, ki ga imate. In tudi izgleda odlično!

Senčnik z ogrodjem lahko zagotovi senco za veliko površino. To je zato, ker so takšni senčniki običajno večji kot običajni. To imejte v mislih pri nakupu senčnika, saj bi bilo škoda, da senčnika ne bi mogli izkoristiti zaradi premalo prostora. Senčniki so na voljo v različnih oblikah, na primer okrogli, kvadratni in pravokotni senčniki. To pomeni, da lahko ustvarite senco za večji prostor. Upoštevajte tudi to, da so senčniki z ogrodjem enostavni za nastavitev in premikanje, zato boste lahko v senci sedeli kjerkoli boste želeli.

 

Ne pozabite na stojalo za senčnik

Poleg senčnikov z ogrodjem so na vidaXL na voljo tudi običajni senčniki. Oglejte si širok nabor barv in velikosti. Ali ste našli svoj senčnik? Ne pozabite na stojalo! Stojalo zagotavlja, da bo vas senčnik lepo stal na kateri koli površini ter da ga ne bo podrl veter. Senčnik z ogrodjem potrebuje drugačen podstavek, zato bodite previdni pri nakupu!

 

Zaščitite svoj senčnik s pokrivalom

Na žalost se vsa odlična poletja končajo. Ko se to zgodi je pomembno, da svoje vrtno pohištvo primerno shranite. Tako bo vaše pohištvo do naslednjega leta ostalo v dobrem stanju, saj ne bo izpostavljeno vetru in vremenskim vplivom. Enako velja za senčnik. Zato priporočamo uporabo pokrivala za senčnik. Tako boste preprečili poškodbe blaga in ohranili njegovo bravo. Ko boste namestili pokrivalo za senčnik je najbolje, da ga shranite v notranjih prostorih.

Prikaži več