Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.25 / 5 (341 ocen)
Pohištvo  (132)

Vrtne klopi

Prikazano: 1-48 od 132

vidaXL vrtne klopi  

Dodajanje vrtne klopi na vaš vrt je najbolj preprost način za zagotavljanje dodatnih sedišč na prostem. Ni treba, da se ujema z vašim preostalim vrtnih pohištvom, saj lahko dobro izgleda tudi samostojno. Postavite jo ob prazno steno z veliko sončne svetlobe čez dan ali pa nekam, kjer boste lahko uživali v dragocenih zadnjih sončnih žarkih ob zahodu. Vrtne klopi so idealne, če za svoj vrt ne potrebujete sedežne garniture. Ko se bo sonce prestavilo na drugo stran hiše, boste lahko prav tako uživali na soncu. Pri vidaXL boste našli čudovite vrtne klopi v različnih stilih.  

Vrtne klopi iz različnih materialov  

Ob omembi vrtnih klopi si morda predstavljate klasično leseno klop. Kljub temu so klopi izdelane iz različnih materialov, na primer tudi iz kovine ali ratana. Oba materiala ohranjata svoj izgled in zahtevata malo vzdrževanja v primerjavi z lesom. Še ena priljubljena izbira je kombinacija kovin, npr. lesena vrtna klop s kovinskim rožnatim ali diamantnim vzorcem. Poleg različnih materialov, vidaXL ponuja tudi različne dizajne. Vrtne klopi z naslonjali za roke, drevesne klopi, ki se jih lahko namesti okrog drevesa, klopi z ali brez naslonjala za hrbet itd. Za še večje udobje vidaXL ponuja tudi klopi z mehkimi blazinami. Če blazine niso priložene vaši klopi, jih lahko dodate naknadno. Poleg dodatnega udobja blazine dodajajo tudi posebno vzdušje!  

Vzdrževanje lesenih vrtnih klopi  

Leseno zunanje pohištvo je trajnostna izbira. Ob pravilnem vzdrževanju bo takšno pohištvo zdržalo več let. Lesene klopi potrebujejo nekaj vzdrževanja. Včasih je treba les pred uporabo prebarvati. To ga ščiti pred različnimi elementi. Klopi, ki so celo leto zunaj, je treba spomladi dobro očistiti. Na klopeh se pogosto nabere mah, pa tudi alge, vendar se tega ni težko znebiti. Klop dobro zmočite, napolnite vedro z vodo ter dodajte sol, sodo ali kis ter dobro zdrgnite. Tako boste klop hitro očistili!  

vidaXL razprodaja vrtnega pohištva  

vidaXL redno zagotavlja zanimive popnudbe za različne izdelke, tudi za naše vrtne klopi in drugo (vrtno) pohištvo. Naročite se na naše novice in nikoli več ne zamudite dobre ponudbe. In ne pozabite redno obiskovati naše spletne trgovine!

Prikaži več