Otroška soba - kategorije


Dobrodošli v razburljivem svetu otroških sob! Pri oblikovanju prostora za otroke gre za spodbujanje ustvarjalnosti in zabave. Stvari bomo poenostavili z našimi nasveti za otroško sobo. Pohištvo za otroško sobo mora biti praktično, varno in vzdržljivo, a nikoli dolgočasno. Obstaja neskončno možnosti, da otroško sobo spremeniš v nekaj posebnega, od drznih barv do igrivih vzorcev.

Te zanima, kaj bi morala imeti vsaka otroška soba? Začni z udobno posteljo, funkcionalnimi rešitvami za shranjevanje in namenskim prostorom za igranje. Dodaj poseben pridih z zabavnimi dodatki, kot so stenske nalepke, pisane preproge in igriva svetila. Tako lahko ustvariš sobo, ki bo spodbudila domišljijo in razveselila tvoje najmlajše!Zbirka izdelkov za otroško sobo


Obišči zabaven svet otroških sob! Seveda potrebuješ kul pohištvo za otroško sobo in igrive dodatke. Imamo vse, od otroškega pohištva do zabavne posteljnine in poučnih igrač, da lahko sobo svojega malčka spremeniš v resnično prijeten prostor. Dodaj interaktivne igrače, ki spodbujajo ustvarjalnost in domišljijo. Tako bo tvoj otrok dobil svoj lasten prostor. Torej, nadaljujmo in ustvarimo sobo, ki odraža edinstveno osebnost tvojega otroka!

Otroške igrače


Otroške igrače za dejavnosti

Poletna razprodaja
125.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
36.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
29.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
118.99 €

Vključno z DDV

Poletna razprodaja
9.90 €

Vključno z DDV

prihraniš 48 %

Poletna razprodaja
108.99 €

Vključno z DDV


Nasveti in ideje za opremljanje otroške sobe


Opremljanje otroške sobe je lahko prava pustolovščina. Po raziskovanju oddelka pohištva za otroške sobe je čas, da si ogledaš še druge pomembne podrobnosti. Oglej si ideje za otroško sobo, kot so tematski elementi v obliki postelj z baldahinom ali tabel za pisanje. Dodaj veliko rešitev za shranjevanje, da bo soba funkcionalna in urejena. Z malo ustvarjalnosti in veliko domišljije lahko ustvariš prostor, v katerem bo tvoj otrok užival še leta.

Igrive stene v otroški sobi

Pripravili smo izbor čudovitih idej za okrasitev sten v otroški sobi, ki vam bodo pomagale ustvariti idealno dekoracijo otroške sobe.

Preberi večkeyboard_arrow_right

3 najboljše ideje za road trip z otroki

Če pravilno spakiraš in s seboj vzameš uporabne predmete, si lahko prihraniš veliko težav. Zbrali smo najboljše nasvete za preprosto in zabavno potovanje z otroki z avtomobilom; začnimo.

Preberi večkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Zelo smo veseli, ko vidimo, da naše stranke z našimi izdelki ustvarjajo čudovite prostore ter jih delijo pod #sharemevidaXL. Ustvarjalnost naših strank je resnično navdihujoča, od osupljivih vrtov do udobnih notranjih prostorov. Tudi ti se lahko pridružiš naši skupnosti ter deliš svoje kreacije vidaXL. Ohranimo našo strast do lepih in udobnih bivalnih prostorov ter drug drugega navdihnimo k ustvarjanju še bolj neverjetnih dizajnov!

Odkrijte vse