Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.25 / 5 (341 ocen)

Vrtne lope

Prikazano: 1-48 od 88

Naročite popolno vrtno lopo na spletu

Za številne ljudi je vrtna lopa odličen prostor za shranjevanje stvari. Idealne so za shranjevanje vrtnih blazin med zimo ali pa za vaše kolo, kadar dežuje. Pri vidaXL lahko naročite vrtne lope različnih velikosti, saj vsak vrt potrebuje primerno veliko lopo iz pravega materiala.

Poleg tega, da je vrtna lopa idealna za shranjevanje stvari, bo vašemu vrtu zagotovila tudi prijetno vzdušje. Lahko si priskrbite tudi vrtno lopo z nadstreškom in si tako zagotovite dodaten prostor za postavitev zunanjega stola. Če boste namestili nekaj svetilk, boste svojemu vrtu podarili popolnoma nov izgled.

 

Na kaj biti pozorni ob nakupu vrtne lope

Prav tako kot pri vsakem nakupu morate tudi pri nakupu vrtne lope upoštevati nekaj stvari. Pri tem imejte v mislih kam bo odtekala voda iz lope. To lahko rešite z nakupom lope z nagnjeno streho. Če boste izbrali lopo z ravno streho, boste morali za odtekanje vode poskrbeti sami. Pozorni bodite tudi na dimenzije lope. Odločite se, kam jo želite postaviti in se prepričajte, da imate dovolj prostora za odpiranje vrat. Za majhne vrtove so morda bolj primerne manjše lope za orodje, kot pa velike lope.

 

Lesena vrtna lopa

Še ena pomembna stvar, ki jo imejte v mislih, je material lope. Lesena vrtna lopa ali koča za drva je običajno izdelana iz trdnega in sušenega lesa. To zagotavlja izjemno trdnost in dolgotrajen lep izgled lope. Za obdelavo lesa priporočamo zaščito s temeljnim premazom, barvo pa nanesite samo čez ta sloj. To zagotavlja, da se bo barva lepše razporedila po površini, da je ne boste porabili preveč. vidaXL vrtna lopa bo odlično izgledala tudi brez barve. Les bo vašemu vrtu dodal čudovit in topel pridih.

 

Kovinska vrtna lopa

Kovinska vrtna lopa je odlična izbira, saj ne potrebuje veliko vzdrževanja. Lepo bo izgledala več let, od vas pa ne bo zahtevala veliko pozornosti. Kovinsko vrtno lopo boste prav tako kot leseno lahko sestavili hitro in enostavno. Poskrbeti boste morali tudi za odtekanje vode, zato je najbolj enostavno, da se odločite za lopo z nagnjeno streho.

 

Hitro in enostavno naročilo na spletu

Vrtno lopo lahko enostavno naročite na spletu. Izberite pravilne dimenzije in materiale, ki jih želite, vidaXL pa poskrbi za hitro in brezplačno dostavo naročila na vaš dom.

Prikaži več