Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Nadstreški in paviljoni

Prikazano: 1-48 od 313

Naročite popoln vrtni šotor na spletu

Vrtni šotor je odličen za zabave. Z dobrim vrtnim šotorom boste zlahka pripravili odlično vrtno zabavo, saj vaših gostov ne bo skrbelo, kakšno bo vreme! Če si boste priskrbeli ugoden vidaXL vrtni šotor, boste vedno pripravljeni na zabavo.

Prednost vašega lastnega vrtnega šotora je ta, da vam ga nikoli več ne bo treba najeti. To bo prihranilo stroške in omogočilo hitro pripravo zabave, kadarkoli si boste zaželeli. vidaXL vrtni šotori omogočajo hitro in enostavno postavitev. Vsak šotor ima priložena jasna navodila, da ga boste zlahka postavili. Pred postavljanjem šotora se prepričajte, da je talna površina temu primerna.

Seveda za zabavo potrebujete več kot samo šotor. Dobra zabava potrebuje tudi osvetlitev za zagotavljanje prijetnega vzdušja. Šotor lahko okrasite z majhnimi lučkami, girlandami in baloni. Pred zabavo se prepričajte, da je šotor dovolj velik za vse povabljence. Zdaj potrebujete samo še nekaj prigrizkov in glasbe in zabava se lahko začne!

 

3 x 3 m vrtni šotor

3 x 3 m vrtni šotor je idealen za prijetno zabavo ali bife. Zahvaljujoč kompaktni velikosti lahko vrtni šotor postavite skoraj na vsak vrt. Ta šotor se lahko uporablja kot podaljšek za večji šotor ali obstoječo streho. Pri izbiri 3 x 3 m vrtnega šotora lahko izbirate med zložljivim šotorom in šotorom s cevastim okvirjem. Ti šotori so na voljo v različnih barvah.

 

3 x 6 m vrtni šotor

3 x 6 m vrtni šotor je popoln šotor za večje zabave in če imate na svojem vrtu dovolj prostora. Naš ugoden 3 x 6 m vrtni šotor nudi dovolj prostora za vse vaše goste. 3 x 6 m vrtni šotor je na voljo v različnih barvah. Postavitev šotora traja malo dlje in zahteva več truda zaradi večjih dimenzij, vendar je postavitev kljub temu precej hitra.

 

Enostavno naročilo na spletu 

Za vsakogar, ki načrtuje zabavo ali dogodek ob posebni priložnosti je vidaXL vrtni šotor prav to, kar potrebuje. Zagotovil bo zaščito pred vetrom in dežjem. S primerno okrasitvijo bo vsaki zabavi dodal izjemno vzdušje. Naše vrtne šotore lahko zlahka naročite na spletu, vidaXL pa jih na vaš dom dostavi brezplačno.

Prikaži več