Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Pohištvo  (670)
Mize  (670)

Jedilne in barske mize

Velike in male mize za jedilnico

Če imate veliko družino ali zelo veliko jedilnico, v katero bi lahko postavili nekaj posebnega, je velika jedilna miza odlična rešitev. Tovrstna miza je pogosto ključna točka dnevne sobe ali kuhinje, saj predstavlja prostor, kjer se družina sestane ob večerji ali prijetnem klepetu. Pri vidaXL boste našli izjemen nabor miz za jedilnico iz različnih materialov, od lesa do kombinacije kovine in stekla. Poleg tega ponujamo tudi čudovite barske mizice, stole in komplete pohištva za jedilnico, ki so primerni za manjše hiše ali stanovnja.

Nasveti za izbor mize za jedilnico

Na izbor prave mize za jedilnico se morate pripraviti. Tukaj je nekaj koristnih nasvetov:

  • V mislih imejte prostor, kamor želite postaviti mizo. Previdno izmerite prostor, ki je na voljo in se tako izognite razočaranju ob neprimerni velikosti mize.
  • Izberite mizo, ki se ujema s stilom vaših notranjih prostorov. Lesena miza se po navadi dobro ujema z vsemi notranjimi prostori, miza s stekleno površino pa se običajno bolje poda v sodobno opremljene notranje prostore.
  • Če boste mizo in stole kupili ločeno, ne v kompletu pohištva za jedilnico, imejte v mislih število stolov, ki jih potrebujete. Če boste kasneje potrebovali več stolov, morda premislite o nakupu večje mize.

Izbira pravih stolov

Ko boste izbrali mizo za jedilnico, je čas za iskanje čudovitih stolov. Če želite, lahko na primer izberete lepe stole iz (umetnega) usnja, ki se bodo popolnoma podali k leseni ali stekleni mizi. Če želite ustvariti edinstven in eklektičen videz, pa lahko kombinirate tudi stole različnih oblik, materialov in barv.

Barske mizice za manjše prostore

Ali imate manjšo hišo ali majhno dnevno sobo? Potem je pomembno, da svoj prostor izkoristite na pameten način. Barska mizica je odlična rešitev, saj je višja in bo tako sobi zagotovila bolj prostoren izgled.

Prikaži več